REBEKA PASCU wiki, data nașterii, vârstă, înălțime sora vitregă a lui PEPE

Rebeca Pascu aka Rebeka Pascu biografie, data nașterii, vârstă, iubit, Instagram @rebekapascu


IONUT NICOLAE PASCU aka PEPE este in atentia presei de cand a anuntat pe canalul sau de YOUTUBE ca se desparte de cea de-a doua sotie RALUCA PASTRAMA.

ION TALENT tatal lui PEPE si al celorlati trei frati proveniti din casatoria cu doamna TATIANA NU SUNT SINGURII copii ai domnului TALENT.

Candva el marturisea ca nu i-a ascuns TATIANEI faptul ca are inca trei copii cu alte femei asta pentru ca mereu i-a placut viata si daca ar fi sa o ia din nou de la inceput ar face la fel.

"NU MI-AM ASCUNS VIATA, EU nu AM PATRU COPII AM SAPTE COPII iar TATIANA a fost singura femeie care m-a inteles si m-a acceptat eu imi iubesc la fel toti copiii."

wiki rebeka pascu data nasterii varsta iubit

Cine sunt ceilalti frati vitregi ai lui PEPE si a celorlati frati ai lui?

Stia PEPE de existenta fratilor mai ales a ultimului frate adica sora?

PEPE a declarat ca a aflat de existenta fratilor vitregi mai tarziu dar stia de existenta lor. Si o stie si pe REBECA pe care o lauda ca este frumoasa si buna.

Domnisoara blonda pe nume REBECA TALENT este sora vitrega a lui PEPE.

Si ROBERTA TALENT este tot sora lui PEPE.

Chiar dacă data nașterii nu se cunoaște, se știe sigur că REBECA PASCU are vârsta de 19 ani, a terminat liceul si acum vrea sa se lanseze in muzica.

PEPE este decis sa ii dea o mana de ajutor REBECCAI pentru ca e o fata buna si daca ea isi doreste sa cante si sa faca o cariera din asta de ce nu ar ajuta-o?

Fratii vitregi proveniti din alte legaturi ale domnului ION TALENT sunt doua fete si un baiat .

COTIZO TALENT are 42 de ani si nu se cunosc prea multe lucruri despre el. ROBERTA are 40 de ani si mezina are 19 ani in persoana domnisoarei REBECCA.

Nici de ROBERTA TALENT nu stim amanunte ce face daca e maritata.

Se pare ca REBECA vrea sa treaca luminile rampei. Si cine poate fi mai in masura sa o ajute daca nu fratele vitreg VEDETA familiei cantaretul PEPE.?

Oare toti copiii cei sapte copii ai domnului TALENT au beneficiat de aceesi educatie si de acelasi statut finaciar?

De ce se vorbeste de abia acum de mezina REBCCA TALENT?

Ramane sa vedem cand se va lansa in muzica poate PEPE va lansa o melodie cu sora sa vitrega.

Deocamdata toata lumea contiuna sa se intrebe de ce PEPE NU A REUSIT sa isi impace sotia si cum de a cerut RALUCA PASTRAMA divortul .

Practic PEPE nu prea ramane cu nimic din tot ce a achizitionat in timpul casniciei cu RALUCA.

Am aflat acum ca socrul sau l-a pus sa semneze un contract prenuptial in care se stipuleaza clar ca PEPE nu va avea nicio pretentie materiala in caz de divort.

WOW! E treaba serioasa mai ales ca acum ne confruntam cu pandemia de CORONAVIRUS si artistii nu mai au concerte.

RALUCA PASTRAMA ex PASCU va ramane cu gradinta afacerea in care spune ea s-a implicat de la zero. Ea s-a ocupat de amenajari, persoanal asa ca e afacerea ei.

Si vila in care locuiesc cei doi ii va ramane RALUCAI , PEPE isi doreste ca fetitele sa MARIA si ROSA sa locuiasca in casa in care s-au obisnuit.

Unele lucruri ti se intorc si te izbesc de nu stii ce te-a lovit. Mai stiti cand povestea LIVIU VARCIU ca PEPE i-a furat prietena ba mai mult a aparut cu ea de mana la ziua lui VARCIU?

LIVIU VARCIU a explicat ca ASA CEVA NU E DE TRECUT el se despartise de respectiva care credem noi ar fi dansatoarea de la CONSTANTA- ANDREEA BODODEL dar lui PEPE nu i-a pasat a apasat puternic pe inima si nervii prietenului sau.

PEPE a avut de-a lungul timpului multe idile ascunse dar presa a aflat. De la marea lui iubire DANA GHEORGHE care s-a plictisit sa ramana atata vreme singura la alte domnite fie ele femei obisnuite sau VEDETE.

Se pare ca PEPE a inselat-o pe OANA ZAVORANU ba mai mult ar fi primit si ceva pedepse corporale. Si daca inseli o femeie ca OANA ZAVORANU de ce te-ai opri din inselat de ce nu ar fi inselat-o si pe RALUCA PASTRAMA?

Am vazut ca si OANA ZAVORANU a luat atitudine su si-a spus parerea in ceea ce priveste divortul anului intre PEPE si RALUCA PASTRAMA.

Poate ca la urma urmei PEPE ii seamana tatalui si pur si simplu Nu DORESTE sa fie BARBATUL unei singure femei a unei sotii.

PEPE vrea sa traiasca liber si la urma urmei e dreptul lui sa iubeasca dupa pofta inimii.

In aceste momente delicate ar trebui ca familia sa il sprijne si sa se adune in jurul sau. Fratii sai ,surorile sale il vor ajuta sa depaseasca momentul.

Poate chiar REBECCA TALENT isi va alina fratele.

rebeca pascu sora lui pepe poze rare instagram


In fond PEPE NU ESTE SINGURUL BARBAT care divorteaza si care eventual se va recasatori.

Si sufera si uite cum suferinta lui est eransformata in stiri ba chiar BREAKING NEWS semn ca VEDETELE nu sunt scutite de durere, tristete. si momente dificle.

Vom trai si vom vedea daca OANA ZAVORANU a avut dreptate si divortul lui PEPE e doar o REGIE pentru a se promova in vremuri de pandemie.

Ce putin am aflat de familia numeroasa alui PEPE de fratii si surorile sale. SUNT 7 frati.

Si din cei 7 frati doar PEPE ramane VEDETA FAMILIEI.

Cel putin domnul ION TALENT nu si-a renegat niciunul din cei 7 copii precum au procedat altii ca domnul de la CLEJANI IONITA.

Sau ca ILIE DUMITRESCU. In familiile de etnie cum spunea OANA ZAVORANU vor exista mereu multi copii.

Chiar si STEFAN BANICA are frati buni si vitregi dar ati observa tca STEFAN BANICA nu s-a interesat niciodata de varul sau actor caresi-a croit o cariera singur singurel farar ajutorul nimanui.

Oare va deveni sora vitrega a lui PEPE, REBECA TALENT a doua VEDETA a familiei?