Treceți la conținutul principal

Recomandări cum să alegi cel mai potrivit DAR de CASĂ NOUĂ pentru prieteni

Recomandări cum alegi cel mai potrivit dar de casă nouă pentru prieteni? Top cele mai bune daruri de casă nouă pentru prieteni. Citește ghidul nostru cu recomandări și alege informat după raportul calitate / preturi si după scorul părerilor de pe forumuri.

Idei de cadouri inspirate pentru casă nouă care îți pot fi de un real folos


♦ DECORAȚIUNI

În principal, decorațiunile fac parte din categoria darurilor individuale și mai întâi trebuie să te asiguri că prietenii tăi vor să facă rabat de la stilul minimalist.

Dacă ai auzit de curând pe unul dintre ei că o citește pe Marie Kondo, o consultantă asiatică în organizarea casei, autoare a unor cărţi în care își descrie metodele personalizate, sub denumirea KonMari, atunci mai bine ai renunța la această idee.
recomandari ce cadou de casa noua sa iei pentru prieteni

Desigur, nu vei da nicicum greș dacă vei alege un suport pentru chei sau o plantă în ghiveci.

Chiar dacă apartamentul riscă să devină o grădină botanică, prietenii tăi pot duce floarea la țară sau la părinți, fără a o considera a fi drept un cadou neinspirat, deși mai toți proprietarii sunt dornici de a avea câte un colțișor verde în casă, unii chiar și în baia principală.

♦ APARATURĂ ELECTROCASNICĂ

În procesul de achiziție și amenajare a unei locuințe, deseori cumpărarea aparatelor electrocasnice rămâne în „stand by” din motive financiare.

Chiar și dacă e vorba de un cămin nou, la cheie, mereu mai sunt lucruri de adăugat sau chiar de înlocuit, în funcție de preferințe.

În plus, prioritare devin amenajarea dormitorului și a băii, iar bucătăria se transformă de multe ori într-un depozit al vechilor aparate adunate în timp, de prin chirii, cum ar fi plita electrică, cuptorul cu microunde din studenție, aspiratorul primit cadou de la mătușa sau storcătorul de fructe donat pe un grup de Facebook..

Mai ales dacă reușești să mobilizezi lumea la o chetă, puteți alege unul dintre modelele de aragazuri ultramoderne, multifuncționale, cu grill, cuptor, display LCD și timer integrate, care poate fi cumpărat online.

Mai mult decât atât, dacă tu ești cel căruia i-a revenit misiunea de a achiziționa darul, poți să stabilești ca livrarea să se facă în ziua petrecerii. Astfel, nu vei mai avea de luat din magazin decât o fundă mare, eventual o felicitare.

De unde și cum cumperi cel mai bun dar de casă nouă pentru prieteni


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Magazinele online reprezintă o variantă bună, dar doar acele magazine online care sunt verificate și care oferă servicii impecabile clienților.

Deci, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația magazinelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.
MAI POTI CITI