Biografia femeilor controversatului REMUS TRUICA ex sotia IRINA si actuala logodnica DIANA CATU opulenta la maxim

WIKI: REMUS TRUICA, AVERE, SOTII, AMANTE. PASIUNI, RELATII SUS PUSE, TEMPERAMENT, SITUATIE ACTUALA, AFACERI.


Dacă nu ați auzit in trecut de REMUS TRUICA ex șeful de cabinet in perioada când ADRIAN NĂSTASE era premier de cateva zile TRUICA a revenit in atentia opiniei publice.

Joi 7 decembrie 2020 controversatul OM de AFACERI a fost arestat si il așteaptă 7 ani de închisoare in dosarul FERMA BANEASA. Cine este acest REMUS TRUICA si cum a reușit sa achiziționeze o avere fabuloasă ce i-a asigurat până in prezent o viata de seic?

BIOGRAFIA controversatului OM DE AFACERI TRMUS TRUICA


Ce calități are bărbatul care avea femeile la picioare mereu înconjurat de cele mai frumoase domnițe? Si cine sunt femeile care i-au marcat existența?

Si pe deasupra sa isi ia ca amanta in timpul casniciei o femeie VEDETA frantuzoaica cantareata PATRICIA KASS.

remus truica wiki iubite si sotii


După aventura cu TRUICA, PATRICIA KASS a scris o carte in care a dezvaluit mai multe lucruri despre REMUS TRUICA.

Dupa aceasta carte a aflat lumea de seducatorul TRUICA. E un pic amuzant ca PATRICIA KASS s-a intalnit cu prima nevastă a omului de afaceri IRINA ORTAN după numele de fata devenita apoi IRINA TRUICA.

Dupa discutia cu PATRICIA KASS , IRINA TRUICA a înaintat procesul de divorț care a durat cinci ani.

In ce fel REMUS TRUICA le-a influențat femeilor VIATA? Cati copii are REMUS TRUICA?

REMUS TRUICA este nascut in OLTENIA are 47 de ani. Nascut in zodia NOROCULUI in GORJ.

OLTEANUL DESCURCARET SI AGRESIV cu FEMEILE

Rudele oamului de afaceri TRUICA locuiesc in GORJ in comuna TURBUREA. REMUS TRUICA a reusit sa se infiltreze in anturajul oamenilor bogați.

A fost șeful de cabinet al ex-ministrului ADRIAN NASTASE. Nu era o figură demnă de luat in seama dar dupa retragerea din minister a lucrat si a început treptat sa faca avere.

CUM? Făcând smecherii la vedere. Isi tragea comision de 80% din tot ce vindea.

PLUS ca REMUS TRUICA a fost liderul in operațiunea de devalorizare a băncii BRD. Spalare de bani si toate ilegalitățile posibile.

Asa a ajuns sa isi cumpere, vile, palate, masini de lux si tot asa. Pe masura ce ii sporea averea si pretentiile la femeile care sa ii stea in preajma erau la fel de mari.

CINE ESTE IRINA ORTAN devenita IRINA TRUICA, WIKI, AVERE, COPII


Prima nevastă lui REMUS TRUICA a fost IRINA ORTAN. IRINA a devenit nevasta de miliardar si probabil ca multe femei au invidiat-o pe IRINA TRUICA.

REMUS si IRINA TRUICA au avut o poveste de dragoste frumoasa. REMUS o alinta o rasfata pe IRINA. Viata le-a fost implinita de venirea pe lume a doi copii doua fete gemene frumoase.

Fetele lui TRUICA din casnicia cu IRINA sunt MARIA RALUCA si NATALIA IRINA acum in varsta de 15 ani.

Fetele invata la scoli de prestigiu au fost in vacante de vis si acum locuiesc cu mama lor in CARAIBE in insula SAINT MARTEENS.

In toata aceasta bogatie fetele au facut cunostinta si cu durerea si momente dificile cand mama lor a divortat de REMUS TRUICA.

Vila este fabuloasa are centre spa, crama si am intelses ca poate fi si inchiriata de cei care doresc sa isi faca o vacanata de vis.

A curs lapte si miere IRINA era femeia care avea tot ce visa noaptea.

AMANTA LUI TRUICA PATRICIA KASS


La implinirea varstei de 40 de ani REMUS TRUICA a facut o petrecere de aniversrae de zile mari cu multi prieteni, politicieni artisti si invitata speciala nimeni alta decat cantareata PATRICIA KASS,

Patricia scris in cartea despre REMUS cum s-au sorbit toata noaptea din priviri cum a observat-o pe IRINA sotia care i s-a parut crispata si frumoasa.

La sfarsitul petrecerii REMUS TRUICA a resuit sa o vrajeasca pe PATRCIA care era fascinata de aratosul REMUS pe care il descrie ca frumosul barbat cu gene lungi, pielea lucioasa si cum a trait nopti de nepovestit cu AMANTUL DESAVARSIT.

PATRICIA KASS a realizat dupa cum singura povestea in carte ca AMANTUL DESAVARSIT nu va ramane langa ea ca a FOST O PROASTA si a fost pacalita caci REMUS TRUICA avea sa ramana langa sotia IRINA.

Prietenii comuni ai cuplului au sesizat atitudinea schimbata a lui REMUS se iscau certuri tot mai dese intre cei doi soti.

POVESTEA DIVORTULUI lui TRUICA DE IRINA prima nevasta


Cand a aflat de faptul ca fusese inselata IRINA a acceptat sa se intalneasca cu PATRICIA KASS. Intalnirea dintre cele doua poate a avut o contributie majora in decizia IRINEI de a înainta divorțul.

Si a inceput RAZBOIUL intre IRINA si REMUS TRUICA. REMUS a batut-o pe sotia sa a amenintat-o ca o va omori. I-a blocat toate cardurile si a dat-o afara din vila.

Incepuse războiul pentru custodia celor doua fete. IRINA a trait momente de groază si probabil ca fetele care o invidiasera s-au simțit usurate poate au realizat ca un BĂRBAT se poate schimba mai ales cand e miliardar cand are relatii sus puse cand e sigur ca nimeni si nimic nu il poate atinge.

O paranteza vezi cum povestea IRINEI a fost fost povestea DIVORTULUI unor VEDETE de la MIHAELA RĂDULESCU, ROXANA de la TRIDENT, cateva cantarete de muzica populara, ROXEN si altele.

Statutul de VEDETA casatorita cu MILIARDAR NU LE-A FOLOSIT la DIVORȚ.

IRINA a luptat ca o leoaica pentru fetele sale. A cuprins-o disperarea cand REMUS a luat fetele de la scoala si apoi a disparut cu ele.

IRINA a depus plangere penala in care il acuza pe fostul sot de rapire. Sase ani de casnicie doua fete un trai fabulos si un divort care s-a intins pe durata a CINCI ANI!

remus truica biografie avere varsta

Acum se pare ca cei doi au negociat si au ajuns la o înțelegere de dragul fetelor.

Cele doua fete sunt topite după tatăl lor si acum viața lor se imparte intre traiul cu mama lor IRINA si vizitele la tatăl lor.

IRINA ORTAN ex TRUICA isi vede de viata ei duce un trai lipsit de griji in CARAIBE in insula SAINT MARTINS un colt de rai pe pamant.

Principala ei ocupație este sa se ocupe de educația fetelor. Si IRINA ORTAN are viata asigurata nu ne imaginăm ca s-ar mai angaja undeva.

Si pentru ca este EX NEVASTA DE MILIARDAR si cine ar crede ca are nevoie de un job pentru traiul zilnic.

IRINA se plimba intre NISA, MONTE CARLO si CARAIBE. A avut puterea de a indura orice pentru fetele ei.

Si a iesit invingatoare. DAR CAT DE MULT A SUFERIT si la cata presiune a fost supusa la care adaugam fie si o bataie daca nu or fi fost mai multe.

Un trai in lux si opulenta ISI VA AVEA MEREU UN PRET.

După războiul cu IRINA după divorțul care a durat aproape cat a durat căsnicia REMUS TRUICA se reorienteaza.

Si începe sa isi caute o noua iubită. Si nu trece mult timp si o găsește. Numele ei ?

POVESTE DE DRAGOSTE CU DIANA CATU actuala LOGODNICA atentie NU NEVASTA. 

REMUS TRUICA NU ESTE CASATORIT cu DIANA CATU dar au împreună doi copii ultimul nascut in 2019.

O domnita pe care a intalnit-o la PARLAMENT in cadrul COMISIEI DE APARARE doar nu credeati ca REMUS isi cauta orice femeie ea trebuia sa fie si frumoasă si daca se putea si cu ceva minte.

FATA a indeplinit condițiile pe deasupra se trage dintr-o familie cunoscută tatăl CONSTANTIN CATU a fost director plin si apoi director adjunct al AJOFM OLT.

Socrul mic mandru tare de fata lui care s-a descurcat in viața fiind acum IUBITA apoi LOGODNICA faimosului REMUS TRUICA.

Domnisoara DIANA CATU este din SLATINA orasul de naștere al celebrei MADALINA GHENEA,

Fetele din SLATINA au noroc la miliardari dar finalul unei casnicii cu un astfel de barbat nu e mereu fericit.

WIKI DIANA CATU, AVERE, PASIUNI , MAMA a doi copii făcuți cu REMUS TRUICA


DIANA CATU s-a nascut in urma cu 32 de ani in orașul POTCOAVA din SLATINA. Natura a fost generoasa cu aspectul fizic al domnitei.

Barbatii au declarat ca DIANA este o femeie foarte frumoasa. Asta e principala CALITATE a FEMEII care sta langa REMUS TRUICA din 2016 MAMA a doi copii un baiat VLADUTZ si ultimul copil nascut in 2019.

Anul trecut in 2019 REMUS TRUICA habar nu avea ca avea sa fie arestat si trimis la inchisoare. Si cu atat mai mult nu prevedea ca i se va schimba viața DOMANA LOGODNICA. THE FUTURE BE WIFE DIANA CATU TRUICA.

Anul trecut cei doi ai lasat vacantele luxoase pe vacanta la MAMAIA la plaja milionarilor. Ziarele s-au intrecut sa scrie despre frumoasa DIANA CATU insarcinata cum se implicau cei doi in viata micului VLADUT TRUICA nascut in 2016.

Inainte de a deveni logodnica lui TRUICA , DIANA CATU s-a iubit cu alt miliardat in persoana omului de afaceri LAURENTIU STRATULAT.

Ba mai mult rautaciosii spuneau ca DIANA oscila intre TRUICA si STRATULAT barbatii stiind unul despre altul ca iubesc aceeași femeie.

DIANA CATU a absolvit cursurile INSTITUTULUI DIPLOMATIC ROMAN.

Ce spunea despre DIANA CATU un fost coleg de la cursurile INSTITUTULUI DIPLOMATIC ROMAN din PSD despre doamna DIANA care lucra deja la COMISIA DE APĂRARE din CAMERA DEPUTAȚILOR ROMANIEI?

"ESTE O FEMEIE FOARTE FRUMOASA. AM AUZIT CA ESTE SAU A FOST CU REMUS TRUICA fostul sef de cabinet a lui ADRIAN NASTASE.

NU STIU CE COMPETENTE ARE DOAMNA DIANA CATU IN COMISIA DE APĂRARE DAR DE FRUMOASA ESTE FRUMOASA"- ION MOCIOACA PSD.

Pai cum asa toata lumea stia de vita sentimentală a doamnei DIANA CATU? Semn ca lumea e mica si chiar reprezentantii guvernului au poveștile lor de amor,amantlic casnici ratate sau nu.

Va reamintesc ca in 2015 cu un an de a oficia relatia cu DIANACATU, REMUS TRUICA A NEGAT CU VEHEMENȚĂ ca ar fi intr-o relatie cu DIANA CATU.

O fi negat relatia pentru ca era inca in procesul de divort de prima nevasta IRINA ORTAN? Ei bine , omul a reevaluat situatia si in 2016 DIANA nastea primul ei copil iar tatal nu era altul ci REMUS TRUICA.

Nu stim ce mai lucrează si unde DIANA CATU dar e clar ca nu duce grija zilei de maine. Pentru DIANU CATU, viitorul sot TRUICA a achiziționat o superbă vilă cu doua etaje in buricul BUCURESTIULUI fix in DOROBANTI.

La averea sa imobiara se adauga VILA DE LA SNAGOV , 2 terenuri de sport, piscina, heliport, foisor, parc pentru copii.

Totul culminează la vila uriașă din SNAGOV cu statui . Ce masini are in garaj REMUS TRUICA ?

UN FERRARI, Un MERCEDES, Un RANGE ROVER si un ASTON.

Sa nu uitam de VILA din ST MAARTEN visul oricarui pamantean ce si-ar dori acolo o vacanta nu UN PALAT DE LOCUIT.

Destine controlul mai multor firme. Una dintre firme este administrata de TAL SILVERSTEIN.

Cine este TAL SILVERSTEIN ? EX stategul ex presedintelui BASESCU si atentie ACTIONAR la ROSIA MONTANA GOLD CORPORATION.

TAL SILVERSTEIN alături de BENJAMIN STEINMETZ sunt PRIETENII DE LA INALT NIVEL al lui REMUS TRUICA. Cum sa ii fie teama lui TRUICA ca s-ar atinge cineva de el?

NEPREVAZUTUL s-a intamplat. REMUS TRUICA a fost trimis in arest alaturi de prietenii de inalt nivel TAL SILVERSTEIN, BENJAMIN STEINMETZ si PAUL DE ROMANIA, pls doman care nu crede ca va fi inchisa toti cei numiti mai suus sunt adusi in fata instantei in DOSARUL FERMEI BANEASA.

In afara de TAL SILBERSTEIN il mai amintim pe ARTHUR FINKELSTEIN amandoi fostii consilieri ai lui CĂLIN POPESCU TARICEANU.

Cine il consilia pe TRUICA in stategia imobiliara dac nu VALERIU STAVAS.

Mare increngatura la NIVEL INALT.

REMUS TRUICA va petrece aceste sarbatori in arest daca nu se mai intampla ceva. A primit deja pedepasa de 7 ani de inchisoare.

Si vai NU A APUCAT REMUS TRUICA sa se casatoreasca cu doman DIANA CATU si acum ne intrebam c e se va intampla cu URIASA AVERE a lui REMUS TRUICA pe mainile ui va ramane?

Si mai ales ce va face DIANA CATU singura fara sot pentru o asa perioada lunga.

VA RENUNTA la avere si va pleca sa isi vada de viata? Ce se va intampla cu cei doi copii ai ei si ai lui REMUS TRUICA?

Vom VEDEA. IRINA ORTAN ex TRUICA si DIANA CATU sunt doar DOUA dintre femeile lui REMUS TRUICA.

Poate ca UNA PLANGE si ALTA RADE.

Va amintiți de filmul "SI BOGATII PLANG CATEODATA? Se aplica perfect in aceasta perioada pentru logodnici REMUS TRUICA si DIANA CATU.

VIAȚA UNEI FEMEI FRUMOASE care alege sa stea langa un MILIONAR sau MILIARDAR NU ESTE DELOC UȘOARĂ.

SAU ALTFEL SPUS "OARE FERICIREA CHIAR DUREAZĂ TREI ANI"?

UNELE FEMEI care au gustat din RAIUL unui TRAI langa un MILIONAR / MILIARDAR poate fi asa: AȘTEAPTĂ sa iasa sotul din inchisoare sau isi cauta ALT MILIONAR / MILIARDAR.

Ce VA FACE DIANA CATU, ce parere au insa IRINA ORTAN EX TRUICA si mai ales frantuzoaica PATRICIA KASS?

CARE DINTRE ELE SUNT INVINGATOARE si CARE ESTE INVINSA?