Treceți la conținutul principal

Biografia ZANNIDACHE EDMOND aka ZANNY vârstă, înălțime, Instagram

WIKI: EDMOND HUBERT ZANNIDACHE aka ZANNI / ZANNY, ZODIE, INALTIME, CARIERA, POVESTE DE VIATA, INSTAGRAM


Cine a urmarit ultimele editii ale emisiunii "CHEFI LA CUTITE" l-a putut vedea pe tanarul ZANNY, NOU INTRAT IN MUZICA si protejatul lui ALEX VELEA.

Tanarul de 22 de ani are o poveste de viata impresionnata si a dovedit ca este UN MARE LUPTATOR un razboinic ce s-a luptat cu greutati si lipsa iubirii parintesti.

Dar efortul i-a fost rasplatit. ALEX VELEA se va implica in viata lui si l-a si declarat COPILUL sau adoptiv asa cum odinioara au fost LINO GOLDEN si actualul iubit al fiicei ANDREEI ESCA- MARIO FRESH pe numele de scena.

Cine este asadar tanarul ZANNY si cum a ajuns sa fie adoptat de ALEX VELEA cel cu inima mare.

Pe numele din buletin EDMOND HUBERT ZANNIDACHE aka ZANNI . S-a nascut acum 22 de ani. nu stim cine ii sunt parintii daca el stie de exisyenta lor daca a vrut sa ii caute.

ZANNIDACHE EDMOND Biografie Wiki Varsta Iubita Instagram

Si nu stim cine a avut ideea prenumelui sau frantuzesc o fi fost mama iubitoare a literaturii frantuzesti. Sa aiba si ceva origini grecesti?

Pasionat de tatuaje precum ALEX VELEA.

NU A AVUT PARTE DE DRAGOSTEA PARINTILOR care L-AU ABANDONAT si asa micul a ajuns la ORFELINAT locul unde nimeni de pe pamant niciun copil nu VREA sa ajunga.

ZANNI a povestit presei cum a supravietuit in orfelinat de la nastere si pana la sase ani. Nici el nu stie cum a supravietuit umilintelor lipsei de speranta si dragoste int-un mediu ostil unde timpul trecea la fel indiferent daca era o zi obisnuita sau de sarbatoare.

FARA sa faca nimic sa invete sa evolueze.

ZANNY se ruga sa gaseasca intr-o zi ACEL LOC care sa ii apartina si sa nu mai sufere. A ascultat mereu de acea voce interioara care il incuraja sa nu renunte la A SPERA ca MIRACOLUL va veni.

Vointa extraordinara , speranta si credinta l-au facut ambitios si stie azi ca este DIFERIT a suferit dar asta l-a transformat intr-un tanar puternic gata sa se ia in piept cu orice greutate.

Si-a depasit conditia de OM nascut fara norocul de a avea o casa si parinti care sa il iubeasca.

Viata lui ZANNY s-a shimbat in momentul in care a fost luat de la orfelinat si adoptat de ASOCIATIA SOS SATELE COPIILOR.

Intr-o zi a postat un clip care a fost vazut de catre VELEA care i-a scris ca vrea sa il cunoasca si i-a oferit prilejul de a canta in studioul propriu.

Nu i-a venit sa creada pana in momentul in care a ajuns in studioul lui VELEA care a ramas uimit de talentul si bunul simt , politetea tanarului.

ZANNY nu s-a lasat coplesit de vita grea a inceput sa munceasca de mic si a facut de toate.

A tuns iarba, a lucrat intr-o pizzarie a facut tatuaje a fost ucenic intr-un salon de coafura ba chiar a lucrat si intr-un birou ca operator.

ZANNY a dovedit ca se pricepe sa gateasca. Sustinut de prieteni si incurajat de NOUL TATA aka VELEA a mers la emisiunea CHEFI LA CUTITE.

DA, sezonul 8 al emisiunii CHEFI LA CUTITE. SCARLATESCU, BONTEA si DUMITRESCU cei trei CHEFI au ramas uimiti de talentul in bucatarie al tanarului ZANNY.

El le-a pregatit chefilor o friptura de vita cu trufe o mancare care nu iese din prima celor mai multi.

In BOOTCAMP, ZANNI a intrat in scandal cu o colega si a fost amenintat.

ZANNI a spus ca mama sa ar fi putut sa il transforme intr-un soldat puternic. In schimb ZANNI spune ca cel mai bun antrenament a fost FOAMEA.

Vorbeste despre viata chinuita dusa pana acum . VELEA il sustine de acum incolo.

Pregatesc impreuna surprize muzicale. Deja melodia de debut a strans 140.000 de vizualizari.

E vorba de "CAUT CHEIA" o melodie in care vorveste despre vita chinuita.

Are fani dar si hateri. Visul sau prim de a deveni DJ a devenit mult peste ce putea sa spere.

"DA-MI PUTERE CA SA DAU SI EU MAI DEPARTE"este mesajul trimis de ZANNI lui ALEX VELEA."

VELEA i-a scris si l-a invitat la studio. De acolo din studiou a inceput povestea si noua viata a lui ZANNI.

Presa scrie articole despre el deja a patruns intr-o alta lume. O lume glam a artistilor. Nu lipsita de rautati. Si compromisuri.

ZANNI este pregatit sa faca fata. Sa vedem care va fi parcursul lui ZANNIDACHE aka ZANI.

Lumea stie el e PROTEJATUL , NOUL COPIL ADOPTIV al lui ALEX VELEA.

Nascut pe 20 septembrie1998 in ZODIA FECIOAREI, INALTME 1.67 m .

Pasionat de muzica va reusi sa devina Un ARTIST apreciat de public?

VOM VEDEA deocamdata intr-un timp scurt si-a facut cunoscuta prezenta in ARENA celebritatilor.

LooK-ul sau atarge atentia e fan la hainelor extravagante lucru de inteles pentru un copil care a crescut cu hainele oferite de altii.
MAI POTI CITI
fashiondays.ro