Câștigători Concurs MOL România 2021 HONDA CR-V Hybrid pe evo.molromania.ro

Publicarea numelor câştigătorilor concursului MOL România 2021 se va efectua prin afişare pe site-ul www.molromania.ro/evo in termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data extragerii.

Câștigătorii tombolei Mol HONDA CR-V Hybrid vor fi contactați de organizator şi prin e-mail s i/ sau telefon, la datele de contact oferite în momentul înscrierii pe site-ul www.molromania.ro/evo sau in cadrul programului de loialitate MultiBonus.

Cum participi la concursul “Iarna asta te pui in miscare cu premii MOL EVO" 2021


Alimentează în stațiile MOL cu minimum 25 litri de carburanți din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) în perioada 07.12.2020 – 28.02.2021 şi ai acces la premii atractive:
castigatori concurs mol romania 2021 masina honda hybrid

Ce premii câștigi la concursul “Iarna asta te pui in miscare cu premii MOL EVO" 2021


PREMII INSTANT:

1000 de carduri carburant în valoare de 150 lei. Aceste premii se acordă instant, prin tragere la sorți în sistem informatic.

Verifică bonul fiscal și, dacă este tipărit următorul mesaj „Felicitări! Ai câștigat un card de carburant în valoare de 150 lei!”, înseamnă că ești câștigător si primești pe loc cardul de carburant în valoare de 150 lei de la colegul nostru din stație.

De două ori mai multe puncte de loialitate pentru alimentările cu gama de carburanți premium MOL EVO Plus:

Folosește cardul MultiBonus și primești pe loc 6 puncte de loialitate la fiecare litru de carburant EVO Diesel Plus sau EVO 100 Plus alimentat.

PREMII PRIN TRAGERE LA SORȚI, PENTRU CARE TE POȚI ÎNSCRIE DOAR PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE MAI JOS:

6 carduri MOL Gift în valoare de 5000 lei, prin tragere la sorți bilunară;

Marele premiu, 1 autoturism HONDA CR-V Hybrid, prin tragere la sorți la finalul campaniei.

Dacă alimentezi cu carburant premium MOL EVO Plus sau dacă folosești cardul MultiBonus la alimentare*, șansele tale pentru marile premii se dublează! Deși tu îți vei înscrie o singură dată tranzacțiile, noi ți le vom dubla în mod automat și vei beneficia astfel de șanse duble de câștig pentru aceste premii.

În cazul în care vei alimenta cu gama de carburanți premium MOL EVO Plus și vei folosi cardul MultiBonus, tranzacția ți se va dubla o singură dată.