Câştigători concurs ORANGE SECRET SANTA 2020. Câştigă telefoane mobile în contului tău de My Orange.

Tragerea la sorți a câștigătorilor a Concursului SANTA SECRET Poveste de iarnă în Comunitatea Orange va avea loc în data de 10 februarie 2021.

Concursul Orange Santa Secret se desfășoară în perioada 1 decembrie 2020 – 8 februarie 2021.

Cum te înscrii la concursul Poveste de iarnă în Comunitatea Orange 2021


1. Pregătește-te pentru Secret Santa

Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitatea Orange trebuie să bifezi căsuța de acord (la înregistrare în comunitate).

Dacă ești deja membru în comunitate, pentru a fi abonat la noutăți este nevoie să ai bifată în pagina de profil (Editează profil) căsuța de acord.

lista castigatori concurs orange crăciun 2021

Concursul Orange Secret Santa vine cu super premii pentru tine sau pentru cei dragi. Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre cele 26 de cadouri, fiecare conținând câte o boxă Bluetooth și câte o pereche de căști Bluetooth pliabile.
 
2. Oriunde ai fi, ne întâlnim în comunitate

Pentru a te califica la această provocare trebuie să fi îndeplinit deja primul pas de mai sus. În plus, trebuie să deblochezi badge-ul “Winter Star” prin 30 de autentificări în comunitate (în zile diferite) și să primești 20 de like-uri, pe toată perioada concursului.

Secret Santa Orange va oferi 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.

3. Ajută-l pe Secret Santa să găsească cele mai bune soluții pentru distribuirea cadourilor

Ca să duci la bun sfârșit această ultimă provocare trebuie să îndeplinești primele 2 provocări și încă ceva:  10 dintre răspunsurile oferite de tine să fie marcate ca soluție pe perioada desfășurării campaniei. Aceste răspunsuri vor fi validate și de noi pentru a ne asigura că oferă informații complete și corecte.

Tot prin tragere la sorți, poți câștiga unul din cele 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB.


Campania ORANGE Santa Secret se va încheia pe 8 februarie 2021, 23:59. Vor fi deci 70 de zile magice în care vă invităm pe toți să fiți parte din această poveste.