CONCERT incendiar THE HOLLYWOOD VAMPIRES cu JOHNNY DEPP informatii concert pret bilete un REGAL in vara 2021

Organizatorii cei de la METALHEAD au o veste uriașă pentru iubitorii muzicii rock dar si pentru milioanele de fani ale lui JOHNNY DEPP.

Trupa HOLLYWOOD VAMPIRES din care face parte si JOHNNY DEPP revine la BUCUREȘTI in vara lui 2021 mai exact pe 31 august 2021.

CONCERTUL trupei HOLLYWOOD VAMPIRES se va tine la ROMEXPO si sunt așteptați 10.000 de oameni

Vai. o fi aflat vestea cea bună LIDIA BUBLE care in joacă jura ca il poate cuceri pe JOHNNIE DEPP si ca este singurul barbat cu care l-ar înșela pe RĂZVAN SIMION?

Între timp sosia din România a lui JOHNNY DEPP isi vede de treburi si viata iar LIDIOARA s-a reorientat sufletește spre un milionar. Si l-a înșelat pe RĂZVAN SIMION înainte de venirea lui JOHNNY DEPP.

bilete concert THE HOLLYWOOD VAMPIRES  cu JOHNNY DEPP


Informația nu vine de la noi ci de la presa care ne-a relatat ca fata cea cuminte si modestă LIDIA BUBLE a fost surprinsa alaturi de fratele ELENEI GHEORGHE in timp ce era într-o relatie cu RĂZVAN SIMION.

Sa revenim la ale noastre. WIKI trupa HOLLYWOOD VAMPIRES.

Trupa HOLLYWOOD VAMPIRES este formată din super rockeri cum sunt : ALICE COOPER, JOE PERRY, JOHNNY DEPP si ultimul sosit TOMMY HENRIKSEN bateristul lui ALICE COOPER.

Ce-si doresc prin muzica lor membrii trupei HOLLYWOOD VAMPIRES?

Membrii trupei vor sa aducă un TRIBUT tuturor artiștilor rock care si-au gasit sfârșitul din cauza exceselor de tot felul de la dependența de droguri la dependenta de femei si boli ce au legatura cu sufletul depresii şi suparari.

Dacă v-ați întrebat de unde si-au luat acest nume special rockerii va spun asa.

In anii 1970 ALICE COOPER a fondat un bar vizitat in permanentă de greii muzicii rock de la ALICE COOPER, JOHN LENNON, PAUL MCCARTNEY, RINGO STARR, KEITH MOON, MICKEY DILEZ.

Rockerii de la HOLLYWOOD VAMPIRES au lansat pana in prezent patru albume si in concerte au făcut fericiti ii de oameni.

Au colaborat cu artisti de la GUN S ROSES aka DUFF MCKAGAN si MATT STORM. BRAD WHITIND de la AEROSMITH, RO De LEO de la STORM TEMPLE PILOTS, PAUL MCCARTNEY, DAVE GROHL, JOE WA:SH si CHRISTIAN LEE.

Cei de la EARLY BIRD au pus deja in vanzare 500 de bilete la concertul rockerilor încă din 14 decembrie. Va puteți procura biletele de pe IABILET.RO.

La concert sunt așteptați 10.000 de oameni pentru ca sunt disponibile 10.000 de oameni.

Prețul biletelor la concertul trupei HOLLYWOOD VAMPIRES din 31 august 2021 din ROMANIA au preturi de la 119 lei pana la 450 de lei.

Nu uitati sa marcati data in calendar.

31 august 2021 ROMEXPO, BUCUREȘTI ROMANIA CONCERT HOLLYWOOD VAMPIRES un REGAL pentru ROCKERI si pentru fanele lui JOHNNIE DEPP.

Avem sperante de normalitate in vara 2021 daca deja s-au pus in vanzare biletele.

Si vom avea o vara fierbinte cu edițiile din 2021 ale festivalurilor de renume de acum NEVERSEA- 5-8 iulie 2021 si UNTOLD 5-8 august 2021.

Un bilet la oricare din aceste concerte EVENIMENT paote fi cu siguranta CEL MAI FRUMOS CADOU DE CRACIUn pentru toti iubitorii muzici rock si a dependentilor de festivaluri cu traditie.

Speram intr-o vara FĂRĂ RESTRICȚII si CARANTINA!