Concurs ROMPETROL BMW X1 2021 câștigători, premii, regulament pe www.rompetrol.ro

Concurs ROMPETROL 2021 WINTER PROMO mașină BMW X1 listă câștigători, premii, înscriere și regulament


Expedierea premilor concursului Rompetrol 2021 BMW X1 se va face prin curierat, respectiv prin e-mail ultrior încheierii procesului de prevalidare a câștigătorului dar nu mai târziu de 60 zile lucrătoare de la data la vare identitatea câștigătorilor a fost comunicată public online pe site-ul:

www.rompetrol.ro/personal/oferte-speciale/winter-promo/castigatorii-promotiei-de-iarna

Cum participi la concursul Rompetrol BMW X1 2021 WINTER PROMO


Iarna are 2160 ore, iar ROMPETROL va acorda prin tragere la sorţi automată câte un premiu în fiecare din aceste ore, plus alte cinci premii la finalul fiecărei luni de campanie.

castigatori concurs rompetrol winter promo 2021 masina bmw x1


Tot ce trebuie să faci este să înscrii codul promoţional prin:

♦ SMS la 1770

sau

♦ Online pe www.rompetrol.ro/personal/oferte-speciale/ winter-promo

Tarif standard per SMS specific fiecărei reţele mobile: Digi Mobil, Telekom România Mobile Communications, Orange România şi Vodafone România.

Codul Promo Rompetrol îl găseşti pe bonul fiscal/nefiscal, în urma oricărei achiziţii de minimum 100 de lei în orice staţie Rompetrol, Rompetrol Partener şi Rompetrol Expres participantă la campanie.

Îţi oferă posibilitatea de a participa atât la extragerile pentru premiile acordate pentru înscrierile din fiecare oră şi din fiecare lună, cât şi la extragerea finală, pentru premiul cel mare.

Înscrierea la tragerea la sorţi pentru premiul cel mare constând într-o mșină BMW X1 se va face doar în cazul în care codul este declarat necâştigător la extragerea premiilor orare sau la extragerea pentru înscrierile din fiecare lună.

Dacă vrei mai multe şanse de câştig află că la fiecare 3 coduri valide înscrise într-o perioadă de 3 săptămâni, ROMPETROL îţi va acorda o şansă suplimentară automat.

Codurile suplimentare îţi oferă posibilitatea de a participa atât la extragerile pentru premiile acordate în fiecare oră, în fiecare lună, cât şi la cea pentru premiul cel mare: mașină BMW X1

Ce premii câștigi la concursul ROMPETROL WINTER PROMO 2021


Premii pe oră

75 x Espressor Tchibo Cafissimo 

75 x Bicicletă magnetică Zipro One 5

400 x Tabletă Allview Viva 

1600 x vouchere HBO GO pentru 3 luni

Premii lunare

10 x Consolă Playstation 4 PRO, 1 TB

Premul cel mare

1 x mașină BMW X1

Regulamentul complet al concursului Rompetrol Promo Winter 2021 poate fi descărcat în format pdf de aici.