MESAJE DE CRĂCIUN HAIOASE. MESAJE FRUMOASE DE CRĂCIUN PENTRU COPII.

SĂRBĂTORI FERICITE MESAJE DE CRĂCIUN HAIOASE ȘI AMUZANTE. MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COPII.


Mesaje de Crăciun haioase


„În ziua de Crăciun când te îndopi cu porc şi sarmale şi n-ai timp nici să suspini…eu am să-ţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr si grăsimi.”

„Moș Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

„Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULȚI ANI!”

” SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.”

mesaj frumoase de craciun sarbatori fericite pentru copii


„Sunt virusul Mos Crăciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi in următorul mesaj de Crăciun.”

„Ho Ho Ho, ati văzut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveți Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Multi Ani (si la multi bani)!”

Mesaje de Crăciun amuzante


” E Crăciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zăpadă Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…”

” Sa primești cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.”

„Școala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefoane si ne dam mesaje de Crăciun.

„Sa ai un Crăciun Fericit si sa trăiești in Sărbătoare, sa-ti miroasă a brad in casa si a bani in buzunare!”

„Bucuria Crăciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sărbători!

„Cățeluș cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!”

„Poţi sa îmi trimiți o poza de-a ta ca să îi spun lui Moş Crăciun exact ce îmi doresc? Crăciun fericit!”

Mesaje de Crăciun pentru copii


Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruiește din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Îţi urez, ție şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă!

Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. Crăciun fericit!

Credința, speranța, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevărați… sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!