PĂRERI FORUMURI DIETA RAPIDĂ DE ÎNGRĂȘARE CU GRÂU ÎNCOLȚIT, MIERE ȘI NUCĂ

Pe forumuri, opiniile și părerile despre dieta de îngrășare cu grâu încolțit, miere și nucă sunt pozitive și exprimă încrederea în acest regim rapid de îngrășare care nu are efecte adverse și multe contraindicații.

Ce este dieta rapidă de îngrășare cu grâu încolțit, miere și nucă o cură de îngrășare sănătoasă


Un remediu tradițional pentru îngrășare, util de integrat în cura de îngrășare este combinația de grâu încolțit cu miere și nucă. 

Aceast remediu furnizează o doză bună de minerale și vitamine, grăsimi sănătoase, carbohidrați și proteine, fiind și densă caloric.

Pentru a obține grâul încolțit trebuie să cumperi grâu, să îl speli, apoi să îl lași într-un vas în apă călduță. 
ce sa mananci ca sa te ingrasi recomandari si pareri forumuri

Lasă-l 3 ore, apoi clătește-l din nou cu apă călduță. 

Pune grâul din nou în apă călduță și clătește-l la fiecare 6 ore pentru 3 zile. 

După ce grâul va încolți se pune la frigider. 

În timpul curei de îngrășare se poate consuma dimineața, pe stomacul gol, un amestec din 3 lingurițe de miere, 5 lingurițe de germeni de grâu și o linguriță de miez de nucă.

Alte recomandări și sfaturi utile pentru îngrășare 


♦ Consumă alimente dense nutrițional: alege alimentele integrale, bogate în nutrienți. Problema acestora este că satisfac destul de repede apetitul și consumul lor mai ridicat poate deveni dificil dacă nu ai suficientă poftă de mâncare. Pentru a le îmbunătăți gustul, adaugă condimente sau sosuri. 

♦ Alege o cură de îngrășare sănătoasă: Dacă vei consuma sucuri, dulciuri și produse de patiserie, e posibil să te îngrași, dar în același timp îți poți distruge sănătatea. 

Pentru a te îngrășa, ținta ta ar trebui să fie acumularea de masă musculară și grăsime subcutanată, și nu de grăsime viscerală (grăsime abdominală), nesănătoasă. 

Cura de îngrășare trebuie să constea într-o alimentație sănătoasă și un stil de viață sănătos per total. Iată câteva sfaturi de care să ții cont!

♦ Consumă proteine: în cura de îngrășare este important să fie prezentă o cantitate importantă de proteine. Pentru că mușchii sunt alcătuiți din proteine, o parte dintre extra-caloriile introduse în alimentație pot ajuta la dezvoltarea lor, mai ales dacă faci și sport. 

Adaugă între 1,5 și 2 g de proteine per kilogram corp în fiecare zi. Sursele consistente de proteine sunt: carnea, peștele, ouăle, produsele lactate, nucile, leguminoasele.
noriel.ro