ROXANA BLENCHE biografie, vârstă, înălţime, iubit, Facebook

Vezi care este biografia ROXANA BLENCHE și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ROXANA BLENCHE și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu ROXANA BLENCHE le găsiți pe pagina ei de Facebook www.facebook.com/ChefRoxanaBlenche

WIKI Roxana Blenche de la Chefi la cuțite

Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche sunt cei 3 concurenți ai show-ului Chefi la cuțite 2020 care vor merge mai departe în competiția de la Antena 1, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni și cel mai iubit show culinar din România!

În vârstă de 27 de ani, Roxana Blenche are o experiență culinară impresionantă și a dovedit, de-a lungul concursului, că este foarte talentată și pregătită pentru orice provocoare.

roxana blenche biografia varsta inaltime iubitRoxana Blenche este chef într-un restaurant din București și nu participă pentru prima dată la un show culinar. Aceasta a afirmat că a fost concurentă în competiți atât naționale, cât și internaționale.

Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite are o relație frumoasă cu iubitul său Cătălin Bucur, cel care a și încurajat-o să participe la emisiune și care o susține foarte mult în ceea ce privește planurile ei profesionale. Și iubitul Roxana Blenche este de meserie chef bucătar.

Roxana Blenche este o tânără pozitivă și îndrăgostită de bucătărie. Este cea mai mare pasiune a ei, iar acest lucru a fost confirmat și de sora ei, alături de care a gătit într-un dintre probele din semifinală.

A participat la mai multe concursuri și s-a dedicat bucătăriei, astfel că la doar 27 de ani, Blenche are multă experiență în spate, iar asta s-a văzut la fiecare farfurie pregătită.

Până nu de mult, Roxana arăta cu totul diferit. Tânăra era blondă și tunsă scurt. Mai exact, nu semăna deloc cu Chef Blenche din prezent.

Cu doar puțin timp înainte de aflarea marelui câștigător, Roxana Blenche a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie din bucătăria de la Antena 1 și a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și pentru că au crezut în ea încă de la început!

Astfel, Roxana Blenche i-a îndemnat pe fani să o urmărească și astăzi în cadrul show-ului culinar, atunci când vor afla și cine e persoana care va câștiga premiul mult râvnit de toți concurenții.