SABRINA PREDA biografie, vârstă, iubit, familie, Instagram

Vezi care este biografia SABRINA PREDA și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are SABRINA PREDA, care este anul nașterii și dacă este căsătorită. Wiki cele mai interesante poze cu SABRINA PREDA le găsiți pe pagina ei de Instagram @sabrinapreda

Conform biografiei, Sabrina Preda a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în iunie 2015, seria a 12-a. 

La doar o lună de la absolvire, Sabrina Preda a făcut parte din proiectul IMA Star – proiect care i-a dat șansa să apară pentru prima oară la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop și Știri Mondene. 

Tatăl Sabrinei Preda a fost cea care a împins-o să facă cursurile IMA. Nu îi plăcea ce făcea la facultate și se gândea cum o să lucreze toată viața într-un birou – poate într-o instituție bancară sau la departamentul de contabilitate al unei firme. El a insistat să își dea această șansă, iar cursurile i-au întrecut așteptările cu mult.

sabrina preda wiki biografie data nasterii iubit


Acum Sabrina Preda lucrează ca reporter pentru televiziunile Antena 1 și Antena 3.

Sabrina Preda, reporterul Observatorului de la Antena 1, a avut ocazia să afle secretele meseriei de jurnalist în cadrul unuia dintre cele mai cunoscute televiziuni de știri din lume, CNN. 

Timp de două săptămâni tânăra Sabrina a avut acces în culisele unei rețele care produce conținut televizat la un nivel foarte avansat și a avut onoarea să întâlnească oameni de seamă din domeniu. 

Sabrina mărturisește că în momentul în care i s-a ivit oportunitatea de a învăța alături de profesioniștii CNN din Statele Unite ale Americii a acceptat-o fără urmă de îndoială:

Ca și cancan monden, Sabrina Preda nu este căsătorită, era despre un eventual iubit, nu știm nimic, deoarece Sabrina este discretă atunci când vine vorba de viața ei personală.