VOPSEA LONDA COOL Professional păreri forumuri catalog vopsele de păr cu acoperire de până la 100% a firelor albe

Părerile consumatorilor despre vopselele profesionale LONDA COOL Professional extrase din media comentariilor de pe forumuri cu topicuri despre vopsele de păr ca la salon cu acoperire de până la 100% a firelor albe de păr:

1. Păreri Favorabile: 0,73
2. Păreri Negative: 0,52
3. Păreri Neutre: 0,59

Recomandări cum alegi cea mai bună vopsea de păr  pentru acasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă vopseaua profesională de păr ca să satisfacă nevoile tale? Top cele mai bune vopsele profesionale de păr. Citește ghidul nostru și alege informat după raportul calitate / preturi si după scorul părerilor de pe forumuri.

Scorul agregat al părerilor despre vopseaua LONDA COOL Professional forumuri 
  • Utilitate - 4,30 din 5
  • Funcționează asa cum este descris - 4,40 din 5
  • Suport service - NA
  • Este produsul ușor de folosit - 4,50 din 5
  • Este produsul de calitate - 4,30 din 5
  • Au avut alții o experiență buna cu produsul - 4,40 din 5
  • Sunt avantajele mai mari decât dezavantajele produsului - DA
  • Care este raportul calitate preț - Bun

Ce este și petru ce se folosește vopseaua de păr Londa Cool Collection

pareri vopsea londa cool collection cu tonuri reci

Londa Professional a lansat gama de vopseluri profesionale COOL COLLECTION, concretizată în 4 propuneri noi de culori permanente, care acționează rapid și ușor, atât pe părul natural, cât și pe cel decolorat.

Sezonul acesta tonurile reci de gri sunt noua obsesie a vedetelor de la Hollywood și ale influencerilor din lumea fashion & beauty.

Populare în saloane în trecut, dar și în prezent, nuanțele reci de păr sunt pretențioase, deoarece factorii interni și externi le influențează în fiecare zi, forțând-le să se estompeze, să nu mai fie la fel de vibrante și impunătoare.

A sosit momentul să ușurezi procesul de culorare cu ajutorul cu noii colecții de nuanțe LONDA COOL. 

Este vorba despre 4 noi culori permanente, care acționează atât pe părul natural, cât și pe cel decolorat. Totodată, acestea fi folosite pentru colorare sau pentru a corecta o anumită nuanță.

Trei nuanțe permanente în mixtonuri pastelate, create pentru a da un boost culorii sau pentru a-i oferi direcția dorită. 

Sunt 100% intermixabile și lărgesc considerabil spectrul de culori permanente Londa Professional:

♦ Creează tonuri de argintiu, roze și platină;

♦ Pe păr decolora, acestea potențează și obțin tonuri de alb și gri;

♦ Deschid cu câteva trepte chiar și părul închis, natural;

♦ Obțin nuanțe reci, care contracarează subtonurile calde;

♦ Oferă corecție în tonuri reci pentru auriu sau nuanțele de cupru.

Vopseaua permanentă Londa Professional este alegerea potrivită atunci când vrei o culoare intensă și o acoperire de până la 100% a firelor albe de păr.

Cum si de unde să cumperi vopseaua profesională LONDA COOL


Vopselele profesionale LONDA COOL se găsesc doar în saloanele partenere Londa și se folosește numai cu oxidantul Londa Color.

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Magazinele online reprezintă o variantă bună, dar doar acele magazine online care sunt verificate și care oferă servicii impecabile clienților.

Deci, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația magazinelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.