WIKI CĂLIN GEORGESCU CV, Soție, Educație, de la Clubul de la Roma la AUR și pasiunea pentru JUDO

Călin Georgescu wiki profesional, data nașterii, soție, educație conform CV-ului, biografie de la Clubul de la Roma la ”masonerie”

Ce religie are Călin Georgescu, Călin Georgescu curriculum vitae, Soția lui Calin Georgescu, Calin Georgescu familie, Călin Georgescu despre coronavirus etc, iată câteva dintre curiozitățile care s-au multiplicat odată cu anunțul că partidul AUR îl propune pentru funcția de Prim Ministru.

Wiki educație Călin Georgescu (data nașterii 26 martie 1962, vârsta 58 de ani)

Călin Georgescu este absolvent al Colegiului de Recuperare a Terenurilor , Institutul de Agronomie Nicolae Bălcescu, București (1986) și a obținut doctoratul în știința solului (1999).

calin geogescu wiki cv varsta sotie cristela


Călin Georgescu este căsătorit cu Cristela. Cristela Georgescu este expert wellness, speaker și trainer holistic specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxifiere și regenerare celulară, iridologie clinică, terapii de echilibrare energetică, autor al mai multor programe educaționale dedicate familiilor, comunitatilor si firmelor, autor al cărții Diversificarea, pur și simplu cu prefață de dr. Sorina Soescu, al colecției de cărți ilustrate pentru familie Simplu. Versuri hrănitoare si co-autor al cărții „Nu hrăni cancerul!” împreună cu prof. univ. dr. Pavel Chirilă și dr. Mădălina Popescu.

Călin Georgescu este director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila si secretar general al reprezentantei României in selectul Club de la Roma, al cărui președinte este guvernatorul BNR, Mugur Isărescul.

• 2000 – prezent: director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, coordonator al proiectului Guvernului României pentru lansarea Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabila in 1999 si in 2008.

• Reprezentant al Programului Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), secretar general al Asociației Romane pentru Clubul de la Roma (ARCoR), președinte al Consiliului Director al Clubului de la Roma pentru Europa cu sediul la Viena (ESC), membru fondator si director executiv al Institutului de Proiecte pentru Inovație si Dezvoltare (IPID).

• Doctor in științe, pedologie, in anul 1999.

• Senior Fellow in cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

• Fost consilier al ministrului Mediului, secretar general in Ministerul Mediului, si director al Direcției de Organizații Economice Internaționale in cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Puțin știu că Georgescu Călin a practicat judo de performanta timp de multi ani, ajungând chiar  vicecampion balcanic. Iar cum prima dragoste nu se uita niciodată, si astăzi Calin Georgescu nu ezita sa intre pe tatami.

Călin Georgescu a debutat în judo avândul-l drept antrenor pe Sorin Arjoca, cel care l-a descoperit si pe campionul olimpic Mircea Frățică.

Clubul de la Roma unde Călin Georgescu este membru este o organizație al cărei scop este să supună atenției întregii lumi aspecte referitoare la viitorul planetei. 

Clubul de la Roma e compus din oameni de ştiinţă, economiști, oameni de afaceri, înalţi funcţionari publici, şefi de stat şi foşti şefi de stat din întreaga lume. 

Unii consideră Clubul de la Roma ca fiind o organizație masonica și de aici asocierea făcută de unii între Călin Georgescu şi masonerie.