ARTA MANIPULĂRII Kevin Dutton păreri recenzii forum cărți de dezvoltare personală

Cele mai bune recomandări despre cartea Arta manipulării - Kevin Duttoni oferite de noi conform review-urilor și părerile cititorilor care au achiziționat deja această carte fie PDF fie tipărită.

Chiar dacă ați găsit cartea Arta manipulării - Kevin Duttoni  în format pdf sau epub la download pe internet pe pe un site sau torrent, noi recomandăm să dai dai dovadă de apreciere față de autori și să o cumperi. 

O carte pdf sau pe hârtie costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera! Nu mai amintim partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria cărților în format pdf este ilegală.

Părerea comentariilor despre cartea Arta manipulării - Kevin Dutton extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune cărți de dezvoltare personală și psihologie aplicată:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Scurtă recenzie Arta manipulării - Kevin Duttoni


Cartea Arta manipulării de Kevin Duttoni este despre un soi special de persuasiune care are o perioada de incubație de numai câteva secunde si poate dezarma instantaneu pana si cea mai pătrunzătoare minte.

Cartea în sine nu vorbește despre manipulare așa cum o știm noi, ci vorbește despre acea manipulare spontană, precisă care poate schimba într-o secundă totul. Ne introduce în lumea psihopaților, acolo unde manipularea este dusă la un alt nivel. 

Autorul, Kevin Duton a ajuns la cinci factori de bază – SPICE – pentru a reuși manipularea spontană:

1. Simplicity – Simplitatea

2. Perceived self-interest – Interesul propriu perceput

3. Incongruity – Incongruența

4. Confidence – Încrederea

5. Empathy – Empatia
cartea pdf arta manipularii kevin dutton pareri recenzii

De la teribila, dar fascinanta putere a psihopaților, a ucigașilor in serie si a escrocilor pana la geniul politic al lui Winston Churchill - trecând prin maeștrii ai artelor martiale, călugări budiști, magicieni, comici, vânzători, CEO si broaște care se fraieresc reciproc - sclipitor de originala carte a lui Kevin Dutton explorează tot ceea ce ne poate învața știința in materie de tehnici de persuasiune.

Inițial, Kevin Duton ne introduce în lumea psihopaților, a ucigașilor în serie și a escrocilor, care folosesc manipularea la un alt nivel. Câteodată rămâi șocat când ne povestește cum unii oameni pot să persuadeze fără ca măcar să bănuiești intenția lor.

Cei mai buni manipulatori sunt se pare bebelușii. Suntem vulnerabili în fața tehnicilor lor de manipulare. Au o capacitatea de a plânge împreună cu o acustică eficientă. Prezintă o “drăgălășenie diavolească” și au “capacitatea hipnotică de a te privi în ochi”.

Fragment din cartea "Arta manipulării" de Kevin Dutton:
 
"In domeniul vânzărilor, o tehnica apropiata de cea a piciorului in ușă este cea cunoscuta sub numele de momeala. Am întâlnit prima data aceasta metoda când vindeam televizoare in studenție. Mecanismul se desfășoară după cum urmează. Clientul intra pe ușa si se îndreaptă către un televizor. Un asistent - poate chiar eu - se apropie de client, si după câteva remarci despre vreme, le face o oferta. Oferta e semnificativ mai avantajoasa decât a altor magazine din cartier, si clientul o accepta. Directorul are însă alte idei. Fără ca clientul sa știe, el nu are nicio intenție de a oferi televizorul la acel preț. Nimeni dintre noi nu vrea asta. E doar o momeala. Un soi de iluzionism psihologic, menit sa atragă clientul sa decidă sa facă achiziția.


Acesta este doar începutul. După aceea, urmează ritualul bizantin de închidere a tranzacției, niște proceduri menite doar sa ajute la cimentarea deciziei: completarea unui contract complicat, explicarea (cu lux de amanunte) a contractului financiar tenebros, incurajarea clientului „Încercați, o sa va placa" - sa ia televizorul acasă de proba: „Doar sa vedeți dacă se potrivește cu decorul, știți, gen". Si desigur ca se potrivește. In 11 ori din 10.... La final, gândul ca vor pune mana pe televizor era singurul cu care clienții rămâneau. Nu puteau sa renunțe la acest gând.”

Ca să înțelegeți mai bine, cărțile din categoria eBooks sunt în format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic. 

O parte dintre cărțile in format clasic, ofera un preview gratuit din care puteți vedea in mare despre ce este vorba si să citiți câteva pagini din cartea respectiva, iar mai  apoi, dacă este ceea ce căutați să o cumpărați.

Cărțile PDF pot fi citite atât cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descărcate. Două programe foarte bune pentru citit cărti pdf sunt Acrobat Reader și Foxit Reader.