Treceți la conținutul principal

Biografia BOGDAN DE LA PLOIEȘTI. Bogdan Marian Aldea vârstă, înâlţime, Instagram

BOGDAN MARIAN ALDEA aka BOGDAN DE LA PLOIEȘTI WIKI, ÎNĂLȚIME. ZODIE, AVERE, COLABORĂRI, MAȘINĂ PORCHE PANAMERA. IUBITA DIANA, PLANURI DE VIITOR.


Cine iubește manelele sigur stie cine este BOGDAN DE LA PLOIEȘTI (Instagram @bogdandelaploiesti) dar cine este tânărul cu ascensiune rapida in lumea manelelor si cum a reușit sa detroneze nume de manelisti cu o cariera in spate?

GABRIEL MARIAN ALDEA s-a născut la PLOIESTI are  vârsta de 25 ani si vine din orasul unor politicieni care au tinut titlurile paginilor din ziare si ale programelor tuturor televiziunilor.

Cine nu stie de procurorul alintat de presa PORTOCALA sau de fratii care s-au razboit cu el?

BOGDAN DE LA PLOIESTI a practicat o vreme fotbalul si apoi s-a reprofilat si bine a facut nu ar fi castigat din fotbal cat castiga in prezent.

bogdan de la ploiesti wiki biografic


BOGDAN DE LA PLOIESTI se scalda acum in lux gratie succesului repurtat in lumea manelelor. In urma cu ceva vreme nimeni nu ar fi crezut ca TZANCA URAGANUL, J ADORE, DANI MOCANU ar putea fi intrecuti de altcineva de vreme ce melodiile lor erau mereu in TRENDING YOUTUBE.

DAR GABRIEL DE LA PLOIESTI A REUSIT PERFORMANTA de a le face acestor manelisti tineri vant din topuri.

A REUSIT MAREA REVOLUTIE in lumea manelelor reusind sa imparta manelistii in TINERI si cei nascuti in GARDA VECHE de la FLORIN SALAM, VALI VIJELIE, ADRIAN MINUNE.

In 2016 GABRIEL DE LA PLOIESTI scoate melodia EU CU TINE,VIATA MEA ce urca audientele la cer. Melodia are 12,6 MILIOANE DE VIZUALIZARI.

E REVOLUTIE si lumea e zapacita nu stie cine e tanarul care incepe sa faca revolutie in lumea linistita a manelistilor se vorbea doar de varfurile SALAM, VIJELIE, ADI MINUNE.

In 2019 BOGDAN DE LA PLOIESTI face parodii dupa melodiile cantaretelor RUBY cu STINGE LUMINA si SYLVIA CHIAR DACA AI PLECAT.

Isi face timp si il ajuta sa se lanseze pe LUIS GABRIEL un tanar necunoscut ce capata vizibilitate si succes. Tanarul este numit FENOMEN.

Banutii incep sa se adune si BOGDAN De LA PLOIESTI are cu ce sa investeasca intr-o vila de lux si chiar isi achizitioneaza o masina de lux PORCHE PANAMERA 2018.

Incep si colaborarile si la pachet cu succesul ce se vede in bani femeile incep sa il curteze. Cine credeti ca pune ochii pe BOGDAN DE LA PLOIESTI? O femeie obisnuita urcata la rang de VEDETA de presa uluitoarea VULPITA din BLAGESTI.

BOGDAN DE LA PLOIESTI face o mica revolutie atunci cand reuseste sa isi faca iubita pe femeia altui barbat. Nu ii pare rau si chiar se lauda ca DIANA caci asa se numeste femeia care ii devine iubita este DOAR A lui.

Si aceasta DIANA s-o fi simtit tare bine sa ii fi atras atentia chiar MANELISTULUI DE SUCCES BOGDAN DE LA PLOIESTI.

Intervievat de presa BOGDAN de la PLOIESTI spune ca NU ARE O IUBITA OFICIALA si cand va considera ca are iubita o va prezenta jurnalistilor.

BOGDAN DE LA PLOIESTI e mandru ca il are drept MENTOR pe FLORIN SALAM. A scos o piesa cu FLORIN SALAM vor mai urma si altele, intre timp BOGDAN de la PLOIESTI spune ca FLORIN SALAM i-a devenit si prieten.

BOGDAN de la PLOIESTI zice ca de vreo doi ani nu se mai gandeste la bani si asta e o mare realizare.

E mandru de parintii lui le multumeste pentru faptul ca l-au sprijinit mereu. E drept ca VISUL familiei lui a fost ca el sa joace fotbal si sa faca cariera.

A fost nevoit sa renunte la fotbal dar a gustta din cupa victoriilor. A fost cu ECHIPA CAMPION NATIONAL la JUNIORI.

BOGDAN DE LA PLOIESTI a fost invitat la ACCES DIRECT si si-a prezentat vila somptuoasa. O casa la care altii nici nu indraznesc sa viseze nici macar dupa o viata muncita.

Asta e ce sa spunem ? Provberbialul GHINION sau BRAVO LUI MANELISTULUI. BOGDAN de la PLOIESTI spune ca succesul a venit dupa o munca asidua si este foarte credincios.

Crede in DUMNEZEU si e sigur ca va continua sa cante are multe de spus de aici incolo.

VIATA lui a insemnat pana acum fotbalul a jucat zece ani de zile si se trezea mereu de dimineata.

Acum traieste o viata de lux la care poate nici el nu visa. Are bani incat sa nu duca grija zilei de maine.

Are 25 de ani el este BOGDAN DE LA PLOIESTI. Spune ca presa exagereaza cand il prezinta un CUCERITOR de femei doar el nu este un JUSTIN BIEBER de ROMANIA.

E modest pana acum nu i s-a urcat succesul la cap. Spune ca nu i-a detronat pe J ADORE, TZANCA URAGANUL, SAMSARUL TEPOS. Spune ca E LOC SUB SOARE PENTRU toata lumea.

BOGDAN MARIAN ALDEA aka BOGDAN DE LA PLOIESTI este NOUL IDOL al celor care iubesc MANELELE

Oare nu ar fi mai bine sa se infinteze ACADEMIA MANELELOR unde sa se predea muzica sa invete tinerii cum sa fie de succes sa aiba bani fara sa duca grija zilei de maine.

Nu asta vor toti tinerii? VILA DE LUX, MASINA DE LUX si IUBITA DE LUX? LUXUL e cuvantul de ordine este ASPIRATIA TINERILOR din Romania.

Oameni obisnuiti de pilda un fotbalist care a renuntat la fotbal a devenit IDOLUL tinerilor si-a construit o cariera cat ai zice CHEESE ca intr-o fotografie in care zambetul vorbeste de FERICIRE/

FERICIREA DE A AVEA BANI , MASINI si FEMEI.

ASTA E SUCCESUL in ROMANIA definitia succesului. Sa canti si vei ajunge departe.

ATUNCI, CANTA ROMANE!
MAI POTI CITI