Biografia româncei ANDREEA CRISTINA BOLBEA din TOP FORBES fosta iubită a milionarului DAN BLIZERIAN

Trimiteți un comentariu

Andreea Bolbea biografie, wiki, vârstă, înalţime, iubit, Instagram


Romanca CRISTINA ANDREEA BOLBEA a fost promovata de excentricul om de afaceri si milionar DAN BLIZERIAN.

Alaturi de alte fete toate una si una ANDREEA CRISTINA BOLBEA trait aventura vietii dupa ce s-a cuplat cu milionarul DAN BLIZERIAN.

DAN BLIZERIAN a vorbit foarte frumos despre CRISTINA ANDREEA. A spus ca este O FEMEIE INTELIGENTA si ca e sigur ca va face cariera si va deveni CELEBRA.

Au fost iubiți timp de un an apoi s-au despartit DAN fiind cel care a considerat ca ANDREEA trebuie lăsată libera pentru ca era vremea sa isi intinda aripile ca o FEMEIE INDEPENDENTA.

wiki andreea bolbea varsta zodie varsta iubit


Cum se face ca ANDREEA CRISTINA in timp ce se iubea cu DAN accepta ca iubitul ei sa faca dragoste si cu alte fete? Orice femeie este geloasa si NU ADMITE sa isi imparta iubitul.

NU SI ANDREEA CRISTINA BOLBEA care se implica si mai mult in relatie si trecea cu vederea escapadele iubitului. Doar iubitul se stia ca era EXCENTRIC si nu putea sa ramana al UNEI SINGURE FEMEI.

ANDREEA CRISTINA a facut parte din TRUPA DE ELITA cu ghilimele de rigoare a excentricului milionar. A colindat lumea a vazut cele mai frumoase locuri de pe pamant.

Avea acces la cele mai frumoase haine si bucate considerate delicatese. Poate ar fi visul oricarei fete sa fie rasfatata, iubita din cand in cand daca are acces la vacante NU MUNCESTE mai mult de lungimea si latimea unui pat rasfatandu-si rasplatindu-si iubitul cu talentele de amanta.

Dupa ce BLIZERIAN a scos-o la lumina si a devenit CELEBRA frumoasa ANDREEA CRISTINA BOLBEA a aplicat ce a invatat de la amantul excentric.

A devenit una dintre cele mai cunoscute VLOGGER-ite si chiar cei de la FORBES au inclus-o in topul celor mai importante INFLUENCER-ite de pe mapamond. WOW!

ANDREEA a reusit sa il cucereasca pe fostul fotbalist BRYAN GAUL. Cei doi s-au casatorit anul trecut au avut o NUNTA DE VIS pe plaja.

Si acum ANDREEA este insarcinata si se pregateste pentru cel mai important rol al vietii acela de MAMA.

Ce nu stiati despre ANDREEA CRISTINA BOLBE actualmente doamna ANDREEA CRISTINA GAUL.

ANDREEA CRISTINA GAUL a lucrat o perioada la o banca. Doar a absolvit FACULTATEA DE FINANTE. A lucrat si ca fotomodel si a avut colaborari cu branduri de renume.

A si inca un lucru ce i-a asigurat ANDREEI CRISTINA un trai lipsit de griji. Miliardarul BLIZERIAN a declarat ca A AVUT GRIJA ca fostei iubite sa NU II LIPSEASCA NIMIC FINANCIAR si ca o va SPRIJINI toata viata.

ASA sa tot traiesti ! Daca natura te-a inzestrat cu frumusete si ceva minte ai toate sansele sa obtii o VIATA DE LUX FOREVER.

Va dati seama ca nu ar fi stat BLIZERIAN UN AN de zile cu ANDREEA daca fata nu ar fi jucat la superlativ aruncandu-si toate atuurile.

Doar BLIZERIAN daca isi punea minte se putea culca cu orice femei care NU ar fi rezitat in fata farmecului dar mai ales a BANILOR UNUI MILIONAR.

Nu stim ce face acum excentricul milionar dar stim ca UNA DINTRE IUBITELE , AMANTELE SALE au reusit in VIATA.

Si cine putea fi amanta norocoasa daca nu O ROMANCA?

ANDREEA CRISTINA BOLBE in prezent DOAMNA GAUL. DAR LUMEA isi va aduce mereu aminte ca de ROMANCA LUI BLIZERIAN cea care a reusit sa il tina in patul ei pe milionar un AN DE ZILE cu mici intreruperi timp in care il impartea pe DAN BLIZERIAN cu alte fete.

Oare ce cred parintii ANDREEI CRISTINA despre fata lor ? E moral sa traiesti cu un BARBAT mai ales cu un MILIONAR? Raspunsul este la fiecare dintre voi.

Unii vor spune ca fiecare sa traiasca dupa bunul plac. Altii cred ca este IMORAL sa accepti sa iti imparti barbatul cu altele.

Si-a croit un drum a calatorit acum e FEMEIE MARITATA si a fost numita UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE INFLUENCER-ite din lumea intreaga

ANDRREA CRISTINA BOLBEA fosta excentricului MILIONAR DAN BLIZERIAN a devenit o ROMANCA de SUCCES. De acum O AMERICANCA cu origini romanesti.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu