Biografie ANDI CONSTANTIN vârstă, înălțime, iubită. Cine este Andi Constantin noul BURLAC 2021.

Vezi care este biografia Andi Constantin și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are Andi Constantin de la Burlacul 2021 . Cele mai frumoase poze cu Andi Constantin le gasiti pe pagina lui de Facebook www.facebook.com/unumaiandy

Conform biografiei Andi Constantin are vârsta de 29 de ani și a devenit cunoscut odată cu participarea la Insula Iubirii, unde a pus pe jar inimile mai multor concurente. 

Acum Andi Constantin a deventi Burlacul de la Antena 1, care speră să își găsească femeia potrivită, dintre cele 25 de fete care vor participa la concurs.

Potrivit wiki-ului profesional Andi Constantin este multiplu campion la fitness și antreprenor. 

Andi Constantin a mai practicat karate, kick-boxing și kempo.

ANDI CONSTANTIN Wiki Biografie Varsta Inaltime Iubita

Chiar dacă multă lume îl știe, puțini oameni îl cunosc cu adevărat pe Andi Constantin, care se simte cu adevărat pregătit să trăiască această nouă experiență. ”Plec la drum cu gândul să mă însor!”, spune Burlacul.

Am vârsta de  29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele

Despre iubitele lui Andi Constantin nu există prea multe informații publice. Insă dacă ținem seama că Andi este BURLACUL 2021, înseamnă că acesta este ”liber” în acest moment și nu are nicio iubită!

Andi Constantin a avut un moment de cumpănă în urma unui accident de mașină

”Burlacul” Andi Constantin a vorbit despre cea mai mare cumpănă din viața sa. Acesta a făcut un accident de mașină la doar două ore după ce a achiziționat autoturismul.

„Mai exact, a fost un accident grav de mașină. Mașina era achiziționată de două ore. Un teribilism de puștan. Cred că vanitatea m-a cunoscut pe acel drum”, a povestit Andi. Andi s-a lovit cu mașina de un TIR.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1.