Biografie DANIEL PAVEL vârsta, înălțime, iubită, zodie, prezentator Survivor 2021

Trimiteți un comentariu
Vezi care este biografia DANIEL PAVEL și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are DANIEL PAVEL și cine sunt părinții conform bibliografiei. Wiki cele mai interesante poze cu DANIEL PAVEL le gasiti pe pagina lui de Instagram

Daniel Pavel, noul prezentator de la Survivor România. Cine este, care este meseria sa de bază, dacă are nu iubită

Conform wiki-ului profesional Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a avut pe mână primul sezon. 

Cu experienţă de 12 ani în media, Daniel Pavel a trecut de la o carieră promiţătoare de ofiţer în marina comercială, la cea de om de radio şi TV.  

Daniel Pavel a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. 

daniel pavel survivor 2021 wiki biografia varsta profesiaDaniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

Prezentatorului sezonului doi al competiției de la Kanal D nu este străin de lumea sportului, practicând de-a lungul anilor înot, judo, polo, scrimă și arte marțiale. 

Mai mult, Daniel Pavel nu este singurul din familia sa pasionat de sport, fratele său fiind instructor de fitness.

Listă concurenți SURVIVOR 2021

Echipa Faimoșilor SURVIVOR 2021 este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. 

Echipa războiniciilor SURVIVOR 2021 este formata din: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu