BOGDAN MICU biografie, CV Linkedin, vârstă, avere cel mai tânăr LEU de la sezonul doi Imperiul Leilor 2021

Trimiteți un comentariu

WIKI Bogdan Micu, care la vârsta de 36 de ani este cel mai tânăr „leu”. Studii, afaceri, avere.Conform CV-ului profesional Bogdan Micu este antreprenor și s-a impus în domeniul energiei verzi verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar și în Europa. 

S-a implicat și în acțiuni de voluntariat, precum descrierea arhitecturii aplicației ”Inspectorul Pădurii”, prin care orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu și cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor.

Bogdan Micu a fost consilier pe IT al Ministrului Mediului în Guvernul Cioloș. Bogdan Micu a lucrat o perioadă, în această vară, și la Unifarm, pe zona de IT, potrivit publicației online Newsweek.

Bogdab Nicu biografie varsta avere afaceriDe asemenea, Micu activează în 13 sectoare diferite, printre care energie verde, banking, comerț, construcții, IT sau săli de sport. 

El conduce un business pe mai multe continente, iar compania sa a furnizat până acum proiecte către clienții săi în valoare de piață de peste 1.5 miliarde de dolari.

Bogdan Micu, CV Linkedin:

Președinte Code4Nature (Washington)

Membru board Pro Park. (Brașov)

GSE Group LLC Energy (SUA) - energie solară

CEO Alpin Sun GmbH

Chairman of the Board - Fundația Micu Bogdan (Brașov)

Consilier Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (2016-2017)

Iată ce spune Bogdan Micu, despre prezența sa în sezonul 2 Imperiul Leilor 2021:

”Principala mea motivație pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta.

Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr. Atunci când ești tânăr ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!

Caut o afacere cu un fondator determinat să reușească și care are calitățile necesare unui antreprenor, care are o idee închegată și care a făcut niște pași să demonstreze ceea ce spune. Asta e foarte important! Nu te poți baza doar pe vorbe, trebuie să existe ceva prin care tu demonstrezi ceea ce susții în fața noastră”.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu