Ce este ORANGE Money Păreri Beneficii Credite sau Alimentare și Închidere Cont ORANGE MONEY

Primești 50 de lei cadou în contul tău Orange Money la deschiderea online a contului tău digital Orange Money.

Contact Orange Money, Beneficii  Alimentare cont Orange Money, Credit Orange Money, Card Orange Money, Ce este Orange Money, Comisioane Orange Money, Închidere cont Orange Money iată câteva dintre curiozitățile legate de acest serviciu financiar digital modern.

Nu vom încerca să răspundem la toate aceste întrebări legate de Orange Money (există pe site-ul Orange tutoriale foarte bine făcute) ci vă vom detalia pe scurt cum să Alimentați contul Orange Money.

Puteți să alimentați contul Orange Money în aplicaţia mobilă Orange Money, în secţiunea Alimentare cont, utilizând orice card bancar pe care îl deţii. 

orange money ce este alimentare cont carduri


La fiecare alimentare este nevoie să autorizezi tranzacţia în sistemele băncii emitente a cardului: aplicaţia băncii, internet banking sau prin cod SMS. 

Acest proces respectă noile reglementări pentru tranzacţiile cu cardul pe internet. Banii sunt disponibili imediat. Poţi salva cardul în aplicaţie pentru alimentări viitoare rapide.

Mai poți alimenta contul Orange Money și prin transfer în lei dintr-un cont bancar deschis la orice bancă/instituţie financiară din România către IBAN-ul asociat contului Orange Money. Banii vor fi disponibili în funcţie de orele de procesare comunicate de banca de unde a fost efectuat transferul.

Acum ai 50 lei bonus la deschiderea online a contului tău digital Orange Money!

Îți pot transforma telefonul într-un portofel inteligent, în doar 10 minute, prin deschiderea 100% online a unui cont în aplicația Orange Money. 

Noul proces înscriere digitală este disponibil tuturor clienților care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România.

Și dacă tot aplici la Orange Money îți recomand și crearea unui cont My Orange aici, dacă nu ai deja unul, pentru a te bucura pe deplin de numărul tău Orange.

Bonusul se alocă după realizarea a două plăti, în valoare de 50 lei în primele 3 luni de la deschiderea contului Orange Money. (VEZI DETALII)

Excepție fac transferurile către alte conturi Orange Money sau retragerea de numerar de la ATM sau din magazinele Orange.