Concurs PRO NUTRITION câștigători, regulament, cum participi, premii, review-uri pe www.pronutrition.ro

Mai simplu de atât nu se poate. PRO NUTRITION te invită la concurs pe pronutrition.ro acolo unde scrii un review si poți câștiga un voucher în valoare de 200 lei

Conform regulamentului, la concursul PRO NUTRITION trebuie doar să scrii un review la un produs achiziționat din magazinul online www.pronutrition.ro și ești înscris automat în tragerea la sorți lunară.

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului PRO NUTRITION se va efectua în prima zi lucrătoare a următoarei luni, prin intermediul site-ului TrageriLaSorti.ro iar numele câștigătorului va fi publicat online pe  www.pronutrition.ro/concurs-review și pe pagina oficială de Facebook.

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de produse exclusiv de pe www.pronutrition.ro, nu este transmisibil, nu este divizibil și nu se oferă rest (dacă valoarea comenzii este mai mică decat valoarea voucherului). 

castigatori concurs pro nutrition 200 lei

Cum participi la concursul PRO NUTRITION la care poți câștiga un voucher în valoare de 200 lei


- Loghează-te în contul de client de pe www.pronutrition.ro

- Accesează pagina produsului pentru care vrei să scrii un review

- Postează review-ul: acordă-i o nota (de la 1 la 5) și scrie părerea ta despre produs

Contul cu care participi la concurs trebuie să fie contul prin care ai achiziționat produsul la care dorești să-i scrii un review. 

Review-ul trebuie să reflecte experiența ta cu produsul administrat și să fie relevant pentru ceilalți.

NU se acceptă review-uri care conțin limbaj ofensator, fac referire la alte produse/brand-uri sau comentarii referitoare la preț.

Pentru a avea mai multe șanse, poți scrie câte un review la fiecare produs cumpărat (fiecare review îți aduce câte o șansă). 

De exemplu, dacă scrii 1 review la GFX-8 și 1 review la VIT-X4 vei avea 2 șanse de câștig. Poți lăsa maxim 5 review-uri per cont în fiecare lună.

Review-urile scrise la produse care au fost achiziționate folosind voucher (câștigat într-o ediție anterioară a concursului) nu sunt eligibile.


Pentru efectuarea extragerii câștigătorului într-un mod transparent și imparțial, vom folosi serviciul independent TrageriLaSorti.ro. 

Următoarele date cu caracter personal vor fi încărcate, temporar, în această platformă: ID review, nume, email. 

Datele vor fi folosite de software-ul instalat pe serverele TrageriLaSorti.ro, exclusiv pentru extragerea aleatorie a câștigătorilor și pentru posibilitatea interogării bazei de date de către participanți, pentru confirmarea înscrierii în concurs. 

La 3 luni de la efectuarea extragerii, datele vor fi șterse permanent de pe serverele TrageriLaSorti.ro.

Pentru informații suplimentare vă rugam sa ne contactați la adresa de mail info@pronutrition.ro