Inteligența emoțională - Daniel Goleman carte pdf ebook epub, download gratis dacă există unde o găsesc recenzii și păreri

Inteligența emoțională - Daniel Goleman carte pdf ebook epub download ce se caută pe forumuri, Facebook sau pe grupurile cu păreri despre dezvoltare personală de pe internet:

Daniel Goleman Inteligenta emoțională pdf, Inteligenta emoțională daniel goleman pareri, 
Ce este inteligenta emoțională,  Inteligenta emoțională daniel goleman rezumat, Inteligenta emoțională referat, Inteligenta emoțională libris, Inteligenta emoțională preț, Inteligenta emoțională cărți

Păreri cartea Inteligența emoțională - Daniel Goleman

Inteligenta emotionala carte pdf eboob de unde o descarci


Chiar dacă ați găsit cartea Inteligența emoțională de Daniel Goleman în format pdf sau epub la download pe internet pe pe un site sau torrent, noi recomandăm să dai dai dovadă de apreciere față de autori și să o cumperi. 

O carte pdf sau pe hârtie costă foarte puțin in comparație cu valoarea pe care o ofera! Nu mai amintim partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria cărților în format pdf este ilegală.

Scurtă recenzie cartea Inteligența emoțională - Daniel Goleman

Iată ideile esențiale care se desprind din cartea Inteligența Emoțională de Daniel Goleman

➤ Cele mai importante componente ale EQ sunt conștiința de sine, managementul emoțional, auto motivarea, empatia și gestionarea emoțiilor altora.
➤ O inteligență emoțională mai ridicată este în relație directă cu o stare de sănătate mai bună și succes.
➤Inteligența emoțională prezice mult mai bine succesul cuiva decât IQ-ul.
➤ Prin dezvățarea unor emoții și dezvoltarea altora, obținem controlul asupra vieții noastre.
➤ Competențele de inteligență emoțională pot fi predate și îmbunătățite.

Preluând rezultatele cercetărilor asupra creierului şi comportamentului, autorul Daniel Goleman,  propune extinderea conceptului de inteligență. 

Este binecunoscut termenul de IQ - coeficientul care măsoară inteligenţa umanã înnãscutã şi care nu prea poate fi ameliorat pe parcursul vieţii. 

O asemenea înțelegere nu explicã, de pildã, situaţiile în care persoane cu un IQ mediu sau relativ scãzut au cunoscut un mare succes.

Controlul emoțiilor, empatia și sentimentele sunt cele care ne determină modul de adaptare în societate, atât pe plan profesional, cât și personal.

Vestea bunã este faptul cã inteligența emoţionalã poate fi îmbunãtãţitã. 

Deşi copilãria este extrem de importantã în punerea unor baze solide pentru dezvoltarea inteligenţei emoționale, ea poate fi îmbunãtãţitã şi cultivatã inclusiv la vârsta adultã.


La 10 ani de la apariţia primei ediţii în limba englezã, studiul inteligenţei emoţionale a cãpãtat proporţiile unui domeniu ştiinţific autonom în slujba cãruia lucreazã un numãr impresionant de cercetãtori folosind cele mai avansate metode tehnologice. 

In acest moment inteligenţa emoţionalã se predã în şcoli şi universitãţi, competenţele sale au devenit criterii de angajare sau de promovare în carierã, iar programele de educaţie pe baza sa au devenit punctul de plecare în politicile sociale de prevenire a îmbolnãvirilor sau criminalitãţii.

Ca să înțelegeți mai bine, cărțile din categoria eBooks sunt în format digital iar cele din categoria Carte sunt în format clasic. 

O parte dintre cărțile in format clasic, oferă un preview gratuit din care puteți vedea în mare despre ce este vorba si să citiți câteva pagini din cartea respectivă, iar mai  apoi, dacă este ceea ce căutați să o cumpărați.

Cărțile PDF pot fi citite atât cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descărcate. Două programe foarte bune pentru citit cărti pdf sunt Acrobat Reader și Foxit Reader.