Păreri SelfPay LOTO Joker, 5/40 și 6/49, cum joci, cum plătești în Stațiile Selfpay Loto de la Brașov la Iași

Selfpay.ro localizare, Selfpay loto Timisoara, Selfpay loto Brasov, Loto Selfpay, listă Selfpay loto locatii, Selfpay loto Iasi, Statii selfpay loto, Statii Selfpay Constanta sunt numai câteva din întrebările pe care și le pun jucătorii de  LOTO Joker, 5/40 și 6/49.

Si asta deoarece, de curând, Loteria Română oferă o nouă posibilitate de a juca la loto și anume prin intermediul a peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay!!!

Despre acest nou mijloc de a juca la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 a fost primit cu păreri pozitive și apreciative pe forumuri loteristice, jucătorii apreciind ușurința cu care pot juca la loto și faptul că numărul Stațiilor de Plată SelfPay este mare iar prețul este același ca la agențiile loto clasice.

instructiuni cum cumperi un bilete loto 5 49 5 din 40 joker la statia selfpay

Plata biletelor Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face în siguranță,  prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată  SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. "Loteria Română" S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locațiilor în care sunt amplasate Stațiile de Plată SelfPay este disponibilă pe site-ul www.selfpay.ro precum și pe site-ul Loteriei Române în format PDF.