TOP cele mai bune DIETE pentru 2021. Dieta mediteraneană declarată regim alimentar sănătos.

Trimiteți un comentariu

Wiki cele mai bune diete de slăbire pentru 2021 conform părerilor avizate de un grup de nutriționiști și experți în domeniul diabetului, sănătății inimii și pierderii în greutate


Clasamentul anual al News and World Report al SUA a dezvăluit topul celor mai bune diete pentru 2021, iar pentru al patrulea an consecutiv, locul 1 top revine dietei mediteraneene.

Dieta, care implică consumul de alimente tradiționale din regiunea mediteraneană, a devenit principalul concurent datorită considerațiilor sale ușor de urmat, bazate pe dovezi și echilibrate nutrițional. 

Dieta mediteraneană, care încurajează consumul de fructe, legume și cereale integrale, a fost considerată una dintre cele mai sănătoase diete pentru prevenirea condițiilor de viață, inclusiv a bolilor de inimă și, de asemenea, pentru a promova longevitatea.

cele mai bune diete de slabire 2021

Clasamentul anual a celor mai bune diete de slăbire în 2021 a fost decis de un grup de nutriționiști și experți în domeniul diabetului, sănătății inimii și pierderii în greutate, iar dieta mediteraneană a fost aleasă din 39 de planuri de alimentație, inclusiv Keto, Weight Watchers și Atkins.

DIETA DASH și dietele flexitare, care sunt similare cu dieta mediteraneană , au ocupat locurile a doua și a treia din aceeași categorie. 

Nu numai că, pe lângă menținerea poziției sale de top ca cea mai bună dietă globală, dieta mediteraneană a ajuns și pe locul întâi între cele mai bune diete pentru o alimentație sănătoasă, cele mai ușoare diete de urmat, cele mai bune diete pentru diabet și cele mai bune pe bază de plante.

Pe de altă parte, dietele de slăbire cele mai căutate, cum ar fi dieta Keto , Whole30 și dieta Atkins, au ocupat ultimele locuri ale topului 2021 din cauza durabilității lor slabe și a restricțiilor nutriționale foarte dure.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu