VLĂDUȚA LUPĂU biografie, vârstă, înălțime, iubit, cele mai noi melodii, Instagram

Vezi care este biografia VLĂDUȚA LUPĂU și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are VLĂDUȚA MARIA LUPĂU (numele complet) și cine sunt părinții conform bibliografiei. Wiki cele mai interesante poze cu VLĂDUȚA LUPĂU le gasiti pe pagina ei de Instagram @vladutalupau inclusiv cele mai noi melodii și stiri.

WIKI: Vlăduța Maria Lupău (Zodia Pești), s-a născut pe data de 8 martie, în anul 1991 pe plaiurile Șimleului Silvaniei, și reprezintă dovada vie și minunată a nemuririi tezaurului folcloric românesc. 

Cu un talent nativ, cu un zâmbet cald și frumos, cu un timbru unic, Vlăduței (alintată în adolescență și cu numele de Măriuță) nu i-a fost tare greu să se impună în lumea artistică folclorică.

wiki poze rare vladuta lupauVlăduța Lupău a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Astfel că la vârsta de 4 ani, artista deja alesese drumul pe care să-l urmeze în viață. După multă muncă și eforturi, interpreta de muzică populară a ajuns unde a visat încă de când era mică.

De-a lungul timpului Vlăduța Lupău a obținut mai multe premii de interpretare, printre care amintim: premiul I  la „Rapsodia Românească“ - 2006,  premiul I „Maria Lătărețu” – 2006, Merele premiu „Maria Tănase” – 2007, Premiul de popularitate „Mamaia folclor” – 2007, Marele premiu „Eu mi-s mândră-n sat” – 2008, Premiul III „Strugurele de aur” – 2008, Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”.

Vlăduța Lupău a mărturisit că a urmat cursurile unei facultăți pe care mai mulți membrii din familie au terminat-o de-a lungul timpului. Mai exact, cântăreața de muzică populară a învățat la Facultatea de Medicină Veterinară.

Vlăduța nu s-a mulțumit doar cu facultatea și a urmat și studiile doctorale în același domeniu, la Cluj-Napoca.

În 2019 Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu Adrian Rus, portat la CFR Cluj, iar acum cei doi au o fetiță pe nume Ayana.

Însă epidemia de coronavirus i-a amânat Vlăduței căsătoria religioasă şi nunta cu fotbalistul Adrian Vasile Rus, programată în martie 2020. La fel şi toate spectacolele frumoasei şi îndrăgitei interprete.