Treceți la conținutul principal

WIKI RACHEL LEVINE experta transgender NOUL MINISTRU ADJUNCT al MINISTERULUI SANATATII IN AMERICA premiera carea uimit

Pe 19 ianuarie 2021, JOE BIDEN cu o zi inainte de a fi investit la CASA ALBA IN AMERICA ca cel de-al 46 -lea presedinte a facut o numire in una din cele mai înalte funcții ale MINISTERULUI SANATATII.

Cine a primit functia de MINISTRU ADJUNCT in MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ?

O FEMEIE a fost numita si asta nu ar fi totul ne bucuram sa vedem femei in cele mai inalte functii in AMERICA si oriunde in lume.

Doar ca doamna RACHEL LEVINE cea care a primit funcția de MINISTRU ADJUNCT in cadrul MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII este EXPERTA TRANSGENDER.

CUM ? Chiar asa in AMERICA totul este posibil.

CINE este asadar doamna a carei numire a socat un pic lumea ?

doctor rachel levine biografie de transgender in guvernul american



TOCMAI pentru ca este TRANSGENDER. TRANSGENDER dar experta in PEDIATRIE SI RESPONSABILA CU SANATATEA in staul PENNSYLVANIA.

JOE BIDEN a facut o "ALEGERE ISTORICA" relata AFP citata apoi de agentia AGERPRESS.

Ce a spus JOE BIDEN despre RACHEL LEVINE?

EA, REPREZINTA O ALEGERE ISTORICA SI ESTE EXTREM DE CALIFICATA PENTRU A AJUTA LA GESTIONAREA POLI TICILOR De SANATATE ALE ADMINISTRATIEI NOASTRE.- PRESEDINTELE JOE BIDEN

Pana sa ajunga la CASA ALBA doamna RACHEL LEVINE a detinut functia de DIRECTOR De SANATATE IN PENNSYLVANIA si totodata PROFESOR UNIVERSITAR De PEDIATRIE si PSIHIATRIE.

Doamna RACHEL LEVINE va deveni PRIMA EXPERTA TRANGENDER confirmata de SENATUL AMERICAN.

Asa a comunicat ECHIPA DE COMUNICARE a presedintelui JOE BIDEN.

Cu foarte putine exceptii A FI TRANSGENDER NU ESTE O PROLEMA a spus RACHEL LEVINE pentru WASHINGTON POST si citati apoi de catre cei de la TGE GUARDIAN".

De ieri 20 ianuarie 2020 AMERICA A INTRAT IN NOUA ERA A SPERANTEI A UNITATII si a SOLIDARITATTI a spus JOE BIDEN in discursul sau de investire la CASA ALBA.

A fost o INVESTIRE ATIPICA in primul rand din cauza pandemiei de COVID 19 si apoi pentru ca publicul nu a fost prezent.

Masurile luate au fost drastice in locul milioanleor de oameni au fost puse STEAGURI si doar 2000 de oameni au primit invittaia la investitura.

In schimb pe strazi au patrulat 25.000 de SOLDATI.

TOT MAPAMONDUL a urmarit cu interes INVESTITURA LA CASA ALBA a CELUI de-al 46-lea PRESEDINTE JOE BIDEN care pentru prima oara in 150 de ani NU S-A INTALNIT cu ex presedintele DONALD TRUMP.

DONALD TRUMP insotit de superba sa sotie MELANIA imbracati eleganti si zambitori au participat la festivitatea de parasire a CASEI ALBE intr-o ceremonie organizata de DONALD TRUMP in regim propriu.

In cei patru ani de mandat DONALD TRUMP a fost deseori criticat pentru modul in care a abordat politica persoanelor TRANSGENDER.

In 2017 DONALD TRUMP a luat decizia de a le interzice TRANSGENDERILOR dreptul de a servi in ARMATA si a invocat POVARA CRESTERII COSTURILOR precum si a PERTURBARILOR.

In 2018 totusi PENTAGONUL a permis persoanelor TRANSGENDER sa aiba voie sa serveasca in ARMATA.

Atata timp cat indeplinesc anumite conditii fizice si intelectuale.

Vom trai si vom vedea ce schimbari se vor mai produce in AMERICA.
MAI POTI CITI