Treceți la conținutul principal

ANGELICA FLUTUR biografie, vârstă, înălțime, soț, cele mai noi melodii, Instagram

Vezi care este biografia ANGELICA FLUTUR și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. 

Câți ani are ANGELICA FLUTUR (vârsta 33 ani) și câți copii are conform bibliografiei. Wiki cele mai interesante poze cu ANGELICA FLUTUR le găsiți pe pagina ei de Instagram @angelicafluturofficialâ

Cine doreşte să o asculte pe Angelica Flutur, se poate abona la canalul de Youtube al acesteia.

Cine simte să îi fie şi mai mult aproape, poate să se aboneze la pagina de Facebook a artistei, unde veţi găsi informații ale activităților acesteia, spectacole, număr de contact pentru evenimente.

WIKI: Născută într-o familie de huţuli din satul Ciumârna al comunei sucevene Vatra Moldoviţei Angelica Flutur a debutat în muzica populară în urmă cu mai bine de zece ani.

ANGELICA FLUTUR biografie data nașterii familie studii

Angelica Flutur a studiat la liceul „Vasile Cocea” din Moldoviţa după care a continuat la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, la secţia Silvicultură.

Primul cânt popular l-a ascultat de la mama sa, iar copil fiind a început să iubească folclorul românesc. Chipul gingaș și vocea suavă completează perfect imaginea tinerei bucovinence care împrăștie în jurul ei calmitate, bunăstare, disciplină și respect.

Angelica Flutur s-a arătat lumii exact aşa cum este şi crede că în acest fel a reuşit să ajungă repede la inimile celor care îndrăgesc folclorul şi, mai presus de asta, autenticul.

”La Ciumârna mea dragă, copil fiind, petreceam ore în şir luând la pas munţii din preajma casei părinteşti şi cântând de parcă toată lumea s-ar fi oprit în loc doar de dragul cântecelor mele, deşi nu mă ascultau decăt brazii şi fagii..”

Angelica Flutur impresionează prin ținuta scenică, prin eleganță și naturalețe. Calități însușite de la artista care i-a marcat copilăria și perioada de formare ca interpret. Este vorba despre Sofia Vicoveanca.
MAI POTI CITI