ANTIFUMAT Hypericum păreri forumuri, compoziție, mod utilizare și prețuri

Păreri comentarii forumuri despre ANTIFUMAT Hypericum capsule extrasă din recomandările și recenziile despre cele mai bune suplimente naturiste ca să te lași de fumat și dacă s-a lăsat cineva de fumat cu Antifumat Hypericum:


1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,51

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

52% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Hypericum. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul că ANTIFUMAT Hypericum este un remediu naturist contra fumatului foarte util, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.


Ce este suplimentul naturist Antifumat Hypericum și pentru ce se utilizează


Antifumat Hypericum este conform prospectului un supliment alimentar pe baza extracte naturale din plante, cu proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, astringente si calmante, ce ajuta la reducerea efectelor nocive ale fumatului cronic. 

Antifumat Hypericum favorizează eliminarea toxinelor, fortifica imunitatea, susține sănătatea si funcționarea optima a sistemului respirator, ajuta la protecția si regenerarea ficatului.

Compoziție Antifumat Hypericum


Extracte integrale, 100% naturale, din următoarele plante: 

• Pedicuță (Lycopodium clavatum), 
• Sunătoare (Hypericum perforatum), 
• Fructe de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides), 
• Frunze de Leurdă (Allium ursinum), 
• Rizomi de Obligeană (Acorus calamus), 
• Busuiocul-cerbilor (Mentha pulegium), 
• Frunze de Salvie (Salvia officinalis).

Mod de utilizare Antifumaf Hypericum


Pentru adulți, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. 

Cura recomandată este de 40 zile cu 7 zile pauză, după care se poate relua. Tratamentul trebuie însoțit de o voință puternică, de odihnă corespunzătoare și o alimentație sănătoasă.

Reacții adverse și contraindicații capsule Antifumat Hypericum


Nu se administrează persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului. Nu se administrează persoanelor care suferă de hemocromatoză.

A nu se depăși doza zilnică recomandată;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor;

Acest supliment alimentar nu înlocuiește o dietă alimentară echilibrată și diversificată.

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 

👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.

👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.

👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt  relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.

👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.

👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.