Biografia ELENA MATEI nodel și cântăreață, vârstă, înălțime, iubit, Instagram

WIKI: CÂNTĂREAȚA ELENA MATEI, ZODIE, INALTIME, CARIERA, POVESTE DE VIATA, INSTAGRAM @elena___matei


Pe numele din buletin ELENA MATEI. Nume de scena  mai întâi a fost LIV si acum MATEIA derivat evident de la numele din buletin.

O frumusețe de fata născuta in REPUBLICA MOLDOVA. Ambițioasă ca majoritatea moldovencelor născute dincolo de PRUT, ELENA a urcat treapta cu treapta pe culmile succesului.

Suficient cat sa fie românca sau poate moldoveanca cum se simte ea de SUCCES. Puține fete născute in ROMANIA si REPUBLICA MOLDOVA au apărut de pilda pe coperta prestigioasei reviste SPORTS ILLUSTRATED.

cantareata elena matei biografie varsta inaltime iubit

ELENA MATEI a apărut nu doar pe coperta revistei SPORTS ILLUSTRATED dar si in alte reviste glossy.

Venita din CHISINAU, MOLDOVA in ROMANIA in 2014 ELENA a colaborat pe plan muzical cu ADI SANA de la AKCENT cu numele de scena LIV.

ELENA MATEI a terminat SCOALA DE MUZICA din CHISINAU si apoi s-a apucat de modelling calea cea mai ușoară de a se face vizibila lumii.

Ce origini are fata asta de nu te mai miri de ce este așa frumoasa blonda cu ten alb si corp de balerina. O privire misterioasa. Precum O PISICA DE RASA.

MAMA ELENEI este rusoaica get beget iar tatăl este moldovean din ROMANIA. La sfârșitul anului trecut ELENA MATEI sub numele de scena "MATEIA" a cântat melodia colind SANTA BABY in fapt colindul ei preferat.

Daca are voce va lăsăm pe voi sa judecați. De la o defilare de moda la alta ELENA a ajuns in AMERICA.

A colaborat cu cei de la VICTORIA'S SECRET, TOMMY HILLFINGER, GUESS.

A făcut CAMPANII pentru : BEACH BUNNY RESORT 2020, RAW SPIRIT PERFUMES. Sa fii fotografiata si sa muncești chiar cu RUSSEL JONES de la VICTORIA S SECRET nu e puțin lucru.

A avut onoarea de a face parte din CATALOGUL ANGELS BOOK alături de modele internaționale precum : GIGI HADID, ADRIANA LIMA, KENDALL JENNER.

A apărut si in revistele : HARPER BAAZAR, MARIE CLAIRE, ELLE, L OFFICIEL NUMERO GLAMOUR.

A făcut cunoștință cu modele faimoase de la ELSA HOSK, ROMEE STRIJID, SARA SAMPAIO, ADRIANA LIMA. A lucrat cu fotografii RUSSEL JAMES, ALLESSANDRO THERINI, GAVIN O NEIL, PATRIC STAR.

ELENA MATEI este reprezentata de agenția ELITE NEW YORK si agenția WOMEN de la MILANO unde este colega cu ALICE PENEACA ex soția milionarului BOBBY PAUNESCU.

Exact BOBBY PAUNESCU cel care a trăit o lunga perioada o poveste de dragoste cu MONICA BARLADEANU aka actrița MONICA HILL in câteva seriale americane.

Pasionata de sport si calatorii ELENA MATEI deja a fost unele dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. ELENA MATEI una dintre miile de fete superbe ce lucrează ca model in străinătate.

După pandemie a fost destul de greu sa mai lucrezi dar nu imposibil ELENA a făcut câteva campanii.

In muzica a lansat o melodie numita MAGIC WORLD. Poate sa puna un pic de pauza pe modeeling si sa continuie cu muzica. Dacă a ajuns in AMERICA si s-a descurcat atunci însemnă ca fata asta este o LUPTATOARE.

Si sigur vom mai auzi de ea. Doamnelor, domnilor EA este ELENA MATEI sau MATEIA model de succes si debutanta in muzica.

BRAVO, ELENA MATEI! Priviți-o si veti stii de ce a reușit sa fie selecta in CATALOGUL INGERILOR de la VICTORIA SECRET!