Crema UNTUL Pământului Forte Natura Plant păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și cum se folosește

Pe forumurile despre remedii naturiste, părerile despre Crema Untul Pământului Forte Natura Plant sunt în marea lor majoritate pozitive, opiniile exprimând mulțumirea și încrederea în acest remediu antiinflamator natural care calmează durerile reumatice.

Ce este Crema Untul Pământului Forte Natura Plant ce proprietăți are și pentru ce se utilizează


Crema cu Untul Pământului datorită compoziției sale complexe ce reunește cele mai valoroase plante, acest produs are rol antiinflamator, antireumatic fiind indicat în orice afecțiuni reumatice (spondiloza, coxartroza, lombosciatica, gonatroza, dureri de genunchi si coloana), favorizează circulația la nivel periferic.

Compoziție Crema Untul Pământului Forte Natura Plant


➤ Untul pământului rădăcini, 

➤ Tătăneasa rădăcini, 

➤ Spanz rădăcini, 

➤ Arnica flori, 

➤ Ardei iute, 

➤ Ulei de palmier, 

➤ Vaselina cosmetică, Ulei de floarea soarelui, Ceara de albine, Rasină de brad.

pareri crema cu untul pamantului forte natura poieni forum remedii reumatism

Bogată în principii active (tanini, saponine, mucilagii, oxalat de calciu, histamină), folosită extern, UNTUL PĂMÂNTULUI are o puternică acțiune antiinflamatoare, antireumatică și antiartritică.

Mod de utilizare Crema Untul Pământului Forte Natura Plant 


Se aplica de 2-3 ori pe zi, pe zona (zonele) cu probleme masând aproximativ 10 minute. Efecte benefice încă de la prima aplicare!


Contraindicații și efecte adverse Crema Untul Pământului Forte Natura Plant 


Alergie la oricare dintre componentele produsului. Precauții: a nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Opinii Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori punctele negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.