DY Nutrition România păreri forumuri magazin online suplimente nutriție sportivă. Livrare și politică de retur.

Pe forumurile analizate părerile clienților despre DY Nutrition România sunt în marea lor majoritate pozitive și exprimă în comentariile postate anticiparea și mulțumirea acestora.

Rezumatul părerilor și opiniilor despre DY Nutrition România magazin online de suplimente pentru nutriția sportivă


✔ Functionează serviciile asa cum este descris - 4,52 din 5,00
✔Sunt produsele de nutriție sportivă ușor de folosit - 4,42 din 5,00
✔Sunt produsele DY Nutrition de calitate - 4.55 din 5,00
✔Au avut alții o experiență buna cu produsule DY Nutrition - 4,41 din 5,00
✔Care este raportul calitate preț - 4,45 din 5,00
✔Funcționarea politicii de retur - 4,19 din 5,00

Ce este magazinul online de nutriție sportivă DY Nutrition România și cui se adresează produse vândute aici


DY Nutrition este o companie internațională din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, construită de către o echipă de specialiști în nutriție, bazată pe experiența de neegalat a legedarului câștigător a 6 titluri de Mr. Olympia, Dorian Yates.

dy nutrition romania pareri forum nutritie sportiva

DY Nutrition a dus nutriția sportivă la un nivel superior, iar misiunea sa principală este de a crea produse de cea mai înaltă calitate pentru oricine dorește să își îmbunătățească sănătatea și performanțele sportive.

Produsele și serviciile DY Nutrition împărtășesc această filosofie a îmbunătățirii constante. 

Produsele DY Nutrition sunt create prin utilizarea celor mai avansate cercetări științifice disponibile și sunt fabricate într-o unitate de producție de înaltă tehnologie care este certificată GMP.

Politica de retur magazin online de nutriție sportivă DY Nutrition România

DY Nutrition România are o politică de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea produsului pentru a solicita returnarea.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, neutilizat sau nedesigilat, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanță sau dovada achiziției.

Dacă returnarea  este acceptată, echipa DY Nutrition vă va trimite o etichetă de expediere pentru returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi fără a solicita în prealabil o returnare nu vor fi acceptate.

Veți fi notificați odată ce magazinul a primit și verificat returnarea dvs. și veți fi informat dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobat, veți fi rambursat automat pe metoda dvs. originală de plată. Rețineți că poate dura ceva timp ca banca sau compania dvs. de carduri de credit să proceseze și să înregistreze rambursarea.

Politica de expediere a produselor achiziționate din magazinul online DY Nutrition România

Fiecare pachet este ambalat cu grijă cu materiale refolosibile sau reutilizate pentru a asigura livrarea în siguranță.

Comenzile sunt expediate prin poștă și ajung aproximativ în:

Romania: 1 - 2 zile lucrătoare pentru expedierea FAN Courier

Transportul este gratuit pentru comenzile de pe 300 lei.

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 

👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.

👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.

👉 Opinii Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt 
relatate de către clienți în comentarii. De multe ori punctele negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.

👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.

👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.