HERMES Un Jardin Apres La Mousson păreri parfum pentru femei, compoziție, persistență și prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL HERMES Un Jardin Apres La Mousson pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune parfumuri de damă de la HERMES.


1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Părerea finală despre PARFUMUL HERMES Un Jardin Apres La Mousson

♦ Persistență - 4,46 din 5
♦ Intensitate -  4,43 din 5
♦ Versatilitate - 4,37 din 5
♦ Forma sticlei -  4,47 din 5
♦ Prețuri - 4,25 din 5

parfum Un Jardin Apres La Mousson Hemes forum parfumerii online

Persistență PARFUMUL HERMES Un Jardin Apres La Mousson

♦ Redusa - 8%
♦ Slaba - 5%
♦ Moderată - 15%
♦ Persistentă - 41%
♦ Foarte persistenta - 30%

49% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul HERMES. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca Un Jardin Apres La Mousso este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Un Jardin Apres La Mousso de la Hermes are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Descriere și informații parfum de damă HERMES Un Jardin Apres La Mousson


Un Jardin Aprés la Mousson este un parfum foarte fresh, picant si floral, destinat zilelor de vara. 

Notele de coriandru, vetiver si ghimbir, formează combinația perfecta pentru un parfum unisex.Notele incipiente ale parfumului sunt date de note fructate, dulci, de pepene.

Un Jardin Aprés la Mousson este un cadou perfect pentru o femeie moderna, care iubeste mirosul florilor proaspăt inflorite, noul si necunoscutul.

Parfumul Hermes Jardin Aprés la Mousson fost lansat in anul 2008, creatorul sau fiind Jean-Claude Ellena.

Compoziție cum miroase parfumul Jardin Aprés la Mousson

Note varf - coriandru, piper

Note inima - cardamom

Notele de bază - ghimbir, vetiver

Grupe de parfumuri - picante, lemnoase

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Opinii Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori punctele negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.