NARCISA MOISA biografie, vârstă, înălțime, grasă, iubit, cele mai noi melodii, Instagram

Vezi care este biografia NARCISA MOISA aka Narcisa Manelista  și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. 

Câți ani are NARCISA MOISA (vârsta 30 ani) și câți copii are conform bibliografiei. Wiki cele mai interesante poze cu NARCISA MOISA le găsiți pe pagina ei de Facebook NarcisaMoisaOficial și de Instagram @narcisaoficialmusic

WIKI NARCISA MOISA artista care naște felurite curiozități de genul: Narcisa Moisa grasă. Wikipedia, se desparte, câți copii are etc.

Narcisa Moisa, afişează un trup de invidiat, care se poate confunda uşor cu al unei tinere de 20 de ani, deşi, în urmă cu un an, Narcisa Moisa era foarte grasa, avea aproape 100 de kilograme.

Și pentru ca nu a reușit sa slăbească nici cu diete, nici antrenamente la sala de fitness, Narcisa a apelat la o soluție populară pentru a scăpa de kilogramele nedorite: a făcut o operație de micșorare a stomacului si a slăbit, într-un an, mai bine de 30 de kilograme.

Narcisa Moisa WIKI varsta inaltime grasa biografie



Narcisa Manelista este una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele şi de muzică de petrecere din România.

Născută pe 18 iulie 1990 în municipiul Botoșani, Narcisa Moisa a ajuns cunoscută prin cântec şi vocea sa impresionantă.

Narcisa Moisa a refuzat însă inițial să părăsească orașul, însă după încă un an, când l-a cunoscut pe Marius Chirilă, managerul casei de discuri AMMA Record, care la rândul său i-a propus să vină la București pentru a semna un contract, nu a mai spus nu ofertei. 

Nu după mult timp au primele melodii semnate Narcisa Moisa, precum şi colaborări cu artiști precum Babi Minune, Alex de la Orăştie, Mr. Juve.

Cu o prezenta scenica greu de uitat, Narcisa Moisa reușește sa isi uimească publicul de fiecare data cu ușurință. 

Chiar dacă arata ca la 25 de ani, Narcisa Manelista are 2 copii.

Despărțirea dintre Narcisa Moisa și șoțul său Yoannes a picat ca o adevărată bombă în lumea manelelor, iar asta pentru că cei doi formau unul dintre cele mai longevive și stabile cupluri. 

Despărțirea dintre Yoannes și Narcisa Manelsita s-a produs după ce bruneta a demascat aventura soțului ei pe social media, lucru care l-a deranjat extrem de tare pe bărbat, care a decis să se despartă de aceasta.

Însă mesajul Narcisei pentru ex-soțul Yoannes, a fost extrem de emoționant. 

Artista i-a transmis acestuia că îl așteaptă oricât este nevoie pentru ca își dorește cu orice preț ca familia să se reîntregească.