Păreri forumuri GENEROCK magazin de Cosmetice Vegane si Organice

Pe forumurile analizate părerile clienților despre Generock magazin de Cosmetice Vegane si Organice sunt în marea lor majoritate pozitive și exprimă în comentariile postate încrederea și mulțumirea acestora.

Rezumatul părerilor și opiniilor despre Generock magazin de Cosmetice Vegane si Organice


✔ Functionează serviciile asa cum este descris - 4,44 din 5,00
✔Sunt produsele cosmetice Generock ușor de folosit - 4,48 din 5,00
✔Sunt produsele Generock de calitate - 4.56 din 5,00
✔Au avut alții o experiență buna cu produsule cosmetice Generock - 4,39 din 5,00
✔Care este raportul calitate preț - 4,47 din 5,00
✔Funcționarea politicii de retur - 4,23 din 5,00


Ce este Generock magazin de Cosmetice Vegane si Organice și cui se adresează produse vândute aici


Povestea de impact a magazinul Generock este cea a frumuseții vegane, descoperita datorita unor influente personale, dar care devine tot mai răspândită si pe care fondatorii se bucură sa o împărtășească cu voi. 

generock magazin cosmetice vegane pareri opinii forum

Prin Generock fondatorii promovează schimbarea pozitiva de la o simpla rutina de dimineață la modul in care ne gândim la îngrijirea pielii si la sănătate.

Echipa Generock crede in produsele cosmetice vegane deoarece sunt bogate in minerale, vitamine si antioxidanți, sunt blânde cu pielea, repara si hidratează si au o mare grija inclusiv de tenul sensibil.

Nevoia de frumos si natural este motivul pentru care cei de la Generock au ales sa producă in fabrici consacrate, controlate si certificate din EU, sub brand-ul si influenta lor. 

Caută ingredientele cele mai sănătoase si le certifică in produse de un alt standard calitativ vegan & organic!

Echipa Generock se află în permanent in legătură cu sănătatea întregului nostru corp si o mențină la cote maxime cu ajutorul produselor Generock! 

Politica de retur Generock magazin de cosmetice vegane și organice

Nu pot fi returnate din motive de igiena (de exemplu, produsele cosmetice deschise sau alte bunuri care intră în contact direct cu pielea). 

Este necesar să comunicați decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, în termen de 90 de zile de la livrarea produselor. Cel mai simplu este să contactați magazinul la adresa de e-mail client@generock.ro sau la numărul de telefon 0724705595. 

Trebuie ca, fără întârziere și nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii din contract, să returnați produsele la adresa Generock, Str. Căpitan Gheorghe Preotescu, Nr.6, Sector 4, 040175, București sau să le trimiteți prin curier, la adresa specificată.

Dacă, urmare a încheierii contractului, ați primit gratuit produse suplimentare („cadou”), și acest cadou trebuie returnat.

Se rambursează prețul de achiziție în termen de 14 zile de la data retragerii dumneavoastră din contract. Conform legii însă, magazinul are dreptul să așteapte mai întâi să returnați produsele, pentru a efectua plata. 

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 

👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.

👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.

👉 Opinii Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt 
relatate de către clienți în comentarii. De multe ori punctele negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmariți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.

👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.

👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.