Păreri Set combo ANDIS Envy Nation + Slim line D8 forumuri aparate de tuns Andis

Părerea comentariilor de pe forumurile cu opinii și recenzii despre Set combo Andis Envy Nation + Slim line D8

➤ Utilitatea produsului: 4,50 din 5,00
➤Funcționează produsul asa cum este descris: 4,43 din 5,00
➤ Este produsul usor de utilizat: 4,33 din 5,00
➤ Este produsul de calitate buna: 4,43 din 5,00
➤ Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,22 din 500
➤ Suport service: NA
➤ Care este raportul calitate pret: 4,12 din 5.,00
➤ Au avut altii o experiență buna cu  produsele ANDIS: 4,47 din 5,00

Descriere și caracteristici Set combo Andis Envy Nation + Slim line D8


Mașina de tuns USPRO ENVY de la ANDIS cu un design elegant si cu un motor puternic ajunge la 5500 de rotații pe minut putând fi alegerea perfecta pentru orice frizer.

Fiind folosit un motor foarte puternic, de mare viteza si anvergura la o greutate de de doar 277 grame,9 grătare si cu o lama de tip fade, poate crea lucrări(tunsori) la un nivel cat mai profesional si fără cusur.

Set combo Andis Envy pareri forum masini de tuns bune si rezistente

Lama reglabila din otel inoxidabil oferă o manevrabilitate cat mai practica atât in uzul professional cat si personal casnic având o lungime de taiere cuprinsa intre 0,5 mm-2,4 mm.

Mașina de tuns ANDIS dispune de un timp de încărcare aproximativ 90 de minute având o durata de funcționare a acumulatorului de aproximativ 120 minute.

Este recomandat ca acest aparat de mare precizie si inalta calitate sa fie utilzat in conditii optime si cu mare grija pentru o durata lunga de funcționare in parametrii normali.

Caracteristici Masina de tuns USPRO ENVY de la ANDIS:

Durata de funcționare a acumulatorului aproximativ 120 minute
Motor DC foarte puternic, de mare viteza
Mișcarea lamei la peste 5500 de rotații pe minut
Lungime taiere: 0.5mm-2.4mm
Tip lama: Fade
O lama reglabila din otel inoxidabil pentru un tuns perfect
Include o periuță pentru curățat
Tensiune de operare: 100-240V / 50-60 Hz
Greutatea produsului ambalat: 730 grame
Greutate: 277 grame
Timp de încărcare 90 minute

Mașina de contur Slim Line pro-D8 vine pe piață cu un confort desăvârșit in utilizare, oferind posibilitatea de manevrare cat mai facila datorita acumulatorului de care dispune si de funcționalitatea acestuia de pana la 120 minute. Andis oferă un design foarte usor si ergonomic, avand o greutate de doar 114 grame.

Venind cu o motorizare de 6000 rotații pe minut devine accesoriul cel mai util si de nadejde al unui profesionist.Datorita lamei in forma’’T’’ pusa la dispoziție de către cei de la ANDIS,ofera o manevrabilitate cat mai practica atât in uzul profesional cat si in cel personal casnic.

Andis pune la dispoziție 4 gratare si o lama de tip t-wide, accesorii cu ajutorul carora se pot crea lucrări (tunsori)la un nivel cat mai profesional si fără cusur.

Folositi acest aparat de mare precizie si înaltă calitate cu atenție si veti asigura multi ani de funcționare corecta.

Caracteristici Mașina de contur Slim Line pro-D8:

Durata de funcționare a acumulatorului aproximativ 120 minute
Motor DC foarte puternic, de mare viteza
Miscarea lamei la peste 6000 de rotatii pe minut
Reglaj lama de la 0 mm
O lama in forma de T pentru un contur perfect
Include o periuta pentru curatat
Tensiune de operare: 100-240V / 50-60 Hz
Greutatea aparatului ambalat: 370 grame
Greutate: 114 grame
Timp de încărcare 135 minute


Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Opinii Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori punctele negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro