Parfum Black OPIUM Neon păreri forumuri, persistență, cum miroase, prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL Black Opium Neon Yves Saint Laurent pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Yves Saint Laurent.


1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

59% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Yves Saint Laurent. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca  Black Opium Neon Yves Saint Laurent este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

pareri Black Opium Neon forum parfumuri Yves Saint Laurent

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Black Opium Neon de la Yves Saint Laurent are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, 👉 intră pe linkul acesta Părerea finală despre PARFUMUL Black Opium Neon Yves Saint Laurent

♦ Persistență - 4,46 din 5
♦ Intensitate -  4,41 din 5
♦ Versatilitate - 4,39 din 5
♦ Forma sticlei -  4,31 din 5
♦ Prețuri - 4,20 din 5

Persistență PARFUMUL Black Opium Neon Yves Saint Laurent 

♦ Redusa - 4%
♦ Slaba - 7%
♦ Moderată - 16%
♦ Persistentă - 40%
♦ Foarte persistenta - 32%


Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru femei Black Opium Neon Yves Saint Laurent 


Apa de parfum pentru femei Yves Saint Laurent Black Opium Neon vă ajută să străluciți fermecător și să uitați de toate regulile, cel puțin până dimineața.

Yves Saint Laurent a îmbogățit emblematica serie Black Opium cu parfumul Yves Saint Laurent Black Opium Neon, ce simbolizează o lumină strălucitoare, care pulsează și clipește în culori fluorescente în întunericul nopții.

Vizorul fucsia de neon, din flaconul cu nelipsitele paiete negre, dezvăluie și un tub asemănător unui tub de neon, care reflectă perfect caracterul parfumului. Comparativ cu versiunile Black Opium anterioare, flaconul este mai suplu și mai înalt.

Puncte forte parfum de damă Black Opium Neon Yves Saint Laurent 

♦ un parfum floral oriental, pentru femeile care iubesc viața de noapte

♦ lansat în anul 2020

♦ primul flacon din gama Black Opium care nu are formă pătrată

Cum miroase parfumul pentru femei Black Opium Neon Yves Saint Laurent 


Parfumul Black Opium Neon poate fi cel mai bine descris ca a fu un joc al contrastelor. Debutează cu prospețimea intensă a fructului de pitahaya și a citricelor. 

La scurt timp, pe primul plan trece cafeaua neagră, îmbogățită cu acorduri de flori de portocal, de hibiscus și de iasomie îmbătătoare.

Note vârf - pitahaya, mandarina

Notele de mijloc (sau inima parfumului) - hibiscus, floare de portocal, Jasmine (arab)

Notele de bază -  cafea, lemn de cedru, vanilie

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.