Parfum Emporio In LOVE With YOU Freeze Armani păreri forumuri, persistență, cum miroase, prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL Armani Emporio In Love With You Freeze pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la ARMANI.


1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

56% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Armani. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Emporio In Love With You Freeze este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Emporio In Love With You Freeze de la  Armani are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Armani Emporio In Love With You Freeze pareri forum parfumuri pt femei

Părerea finală despre PARFUMUL Armani Emporio In Love With You Freeze

♦ Persistență - 4,43 din 5
♦ Intensitate -  4,42 din 5
♦ Versatilitate - 4,32 din 5
♦ Forma sticlei -  4,36 din 5
♦ Prețuri - 4,25 din 5

Persistență PARFUMUL Armani Emporio In Love With You Freeze

♦ Redusa - 5%
♦ Slaba - 7%
♦ Moderată - 15%
♦ Persistentă - 40%
♦ Foarte persistenta - 32%

Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru femei Armani Emporio In Love With You Freeze

Giorgio Armani credea că trebuie să trăim momentul prezent, pentru că este cel mai fericit. Această idee stă și la baza parfumului In Love with You Freeze, care vă permite să trăiți zilnic euforia iubirii, la fel de intens ca la început. 

Parfumul reprezintă o celebrare a vieții, mai ales a vieții în doi a îndrăgostiților. De aceea a fost lansat împreună cu apa de toaletă pentru bărbați, cu care formează o pereche puternică și irezistibilă.

Caracteristici

♦ un parfum floral oriental intens și fresh, pentru femei îndrăgostite și nu numai

♦ lansat împreună cu apa de toaletă pentru bărbați Stronger with You Freeze

♦ lansat în anul 2020

Compoziția parfumului Armani Emporio In Love With You Freeze

Debutează cu mângâieri delicioase de cireșe, cu pere, mandarine și bergamotă. La scurt timp se dezvoltă inima pur feminină, de iasomie, cu lăcrămioare și bujori. Notele lemnoase, moscul alb și aroma seducătoare de paciuli, de la bază, vă vor ține companie ore în șir.

Note varf - cires

Notele de mijloc (sau inima parfumului) - bujor

Note bază - mosc alb, patchouli

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.