Parfum Hugo Boss BOSS ALIVE păreri forumuri, persistență, cum miroase, prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL Hugo Boss ALIVE pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Hugo Boss.


1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

47% de recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Hugo Boss. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca ALIVE este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul ALIVE de la Hugo Boss are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

alive hugo boss pareri forum parfumuri de dama

Părerea finală despre PARFUMUL Hugo Boss ALIVE

♦ Persistență - 4,42 din 5
♦ Intensitate -  4,40 din 5
♦ Versatilitate - 4,39 din 5
♦ Forma sticlei -  4,31 din 5
♦ Prețuri - 4,20 din 5

Persistență PARFUMUL Hugo Boss ALIVE

♦ Redusa - 7%
♦ Slaba - 7%
♦ Moderată - 15%
♦ Persistentă - 38%
♦ Foarte persistenta - 32%

Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru femei Hugo Boss ALIVE


Caracterul unic al parfumului Hugo Boss BOSS Alive este subliniat și de designul atemporal, feminin și elegant al flaconului, o creație a bijutierului Amelie Riech. 

Flaconul din sticlă transparentă, cu guler și capac de un auriu pal și conținutul de un roz nud, face ca parfumul să pară o altă bijuterie din atelierul acestui designer de succes.

Parfumul pune întrebarea: „What makes you feel alive“? A apărut deoarece succesul femeilor moderne poate fi definit în multe moduri, dar toate pot fi rezumate într-o singură declarație: 

„A trăi în prezent este ceea ce face o femeie fericită, iar fericirea dă o nouă semnificație fiecărui moment și, astfel, creează senzația de #FeelALIVE.“

Parfumul este o creație a renumitei parfumiere Annick Menardo.

Cu parfumul de damă Hugo Boss BOSS ALIVE exprimați în stil propriu tot ceea ce vă împlinește viața și trăiți-o la maxim.

♦ un parfum feminin lemnos, cu tonuri de fructe, plin de energie pozitivă
♦ easte legat prin câteva ingrediente de emblematicul parfum bărbătesc BOSS Bottled
♦ un parfum pentru femei, creat de femei, cu povești inspiratoare

Cum miroase parfumul Hugo Boss Alive

Caracterul pozitiv și radiant al parfumului se simte din primele momente, definite de combinația de măr, cu prune și coacăze și cu un praf de scorțișoară. 

Dominat de inima de iasomie Sambac, parfumul evoluează cu tonuri de vanilie de Madagascar, iar finalul lung și catifelat aparține combinației de lemn de santal, cu lemn de măslin, lemn auriu de Alaska și cedru chinezesc. 

Note vârf - coacăze negre, pruna, mar, scorțișoară

Notele de mijloc – (sau inima parfumului) - vanilie Madagascar, Iasmina de India

Note bază - măslin, lemne de Alaska , cedru, lemn de santal

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.