Parfum Versace Blue Jeans original păreri forumuri, cum miroase, persistență și prețuri

Păreri comentarii forumuri despre PARFUMUL Blue Jeans de la Versace original pentru femei extrasă din recomandările și recenziile despre cele mai bune parfumuri bărbătești de la VERSACE.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,42

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

52% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Versace. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca  Blue Jeans Versace original este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum bărbătesc prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Black Opium Neon de la Yves Saint Laurent are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 


parfum versace blue jeans original pareri forum preturi


Părerea finală despre PARFUMUL Versace Blue Jeans

♦ Persistență - 4,41 din 5
♦ Intensitate -  4,43 din 5
♦ Versatilitate - 4,35 din 5
♦ Forma sticlei -  4,32 din 5
♦ Prețuri - 4,29 din 5

Persistență PARFUMUL Versace Blue Jeans

♦ Redusă - 5%
♦ Slabă - 7%
♦ Moderată - 16%
♦ Persistentă - 41%
♦ Foarte persistent - 32%

Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru bărbați Blue Jeans de la Versace


Versace Blue Jeans a fost lansat în anul 1994, iar popularitatea sa este în continuă creștere. Parfumurile Versace sunt cunoscute pentru standardul ridicat, calitate și lux. Prin apa de toaletă Versace Blue Jeans obțineți un parfum clasic, dar și o vacanță de vară pentru suflet.

Parfum masculin clasic, cu o aroma intensa, relaxanta si confortabila, ideal pentru a fi purtat zi de zi asortat la perechea de blugi preferata. 

Compoziția se deschide cu note citric-lemnoase, puternic aromate datorita busuiocului si extractului de ienupar, cu o prospețime prezenta si in inima florala delicata a parfumului, formata din trandafir, iasomie, heliotrop, garoafa si lavanda. 

Spre final, vanilia, notele lemnoase, moscul si ambra îndulcesc si dau profunzime esenței, completand-o in mod armonios.

Cum miroase parfumul BLUE JEANS de la VERSACE

Note de vârf: ienupar, citrice, busuioc, anason, bergamota, lemn de trandafir

Note de mijloc: garoafa, brad, lăcrămioare, trandafir, muscata, lavanda, iasomie, salvie, heliotrop

Note de bază: iris, lemn de santal, boabe de tonka, ambra, paciuli, mosc, vanilie, vetiver, cedru

Puncte forte apreciate în review-uri

♦ parfum oriental lemnos

♦ pentru zi și pentru noapte

♦ dă o senzația de vacanță

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.