Parfum Versace RED JEANS 75 ml original păreri forumuri, persistență, cum miroase și ce prețuri are

Păreri comentarii forumuri despre Versace RED JEANS 75 ml original  pentru femei extrasă din recomandările și recenziile despre cele mai bune parfumuri de femei de la VERSACE:


1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

51% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Versace. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca Versace RED JEANS original este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Versace RED JEANS original are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Parfum Versace RED JEANS pareri forum fragnatica


Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Părerea finală despre PARFUMUL Versace RED JEANS original

♦ Persistență - 4,47din 5
♦ Intensitate -  4,45 din 5
♦ Versatilitate - 4,35 din 5
♦ Forma sticlei -  4,34 din 5
♦ Prețuri - 4,32 din 5

Persistență PARFUMUL Versace RED JEANS original

♦ Redusa - 4%
♦ Slaba - 7%
♦ Moderată - 16%
♦ Persistentă - 44%
♦ Foarte persistenta - 28%

Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru femei Versace RED JEANS 75 ml original 


Apa de toaletă Versace Red Jeans a fost creeată de Jean – Pierre Bethouart și a fost lansată în anul 1994.

Apa de Toaleta Versace Red Jeans, Femei este un parfum feminin floral-fructat cu accente pudrat-lemnoase, perfect pentru orice moment al zilei, fiind inspirat de femeia cu spirit mereu tânăr, optimista si încrezătoare. 

Apa de toaletă Versace Red Jeans, are o aromă  fructat - florală iar stilul său extravagant, de un roșu pasional, evocă senzualitatea și frumusețea naturală.

Compoziția se deschide cu arome dulci, suculente de caisa, coacăze si piersica, ce se împletesc cu notele intens florale de frezie, trandafir, lăcrămioare, nufăr, violeta si ylang-ylang, căpătând spre final profunzime si rafinament datorita acordurilor de lemn de santal, mosc si vanilie. 

Note de vârf: frezie, caisa, coacăze, piersica

Note de mijloc: trandafir, lăcrămioare, nufăr, violeta, ylang-ylang

Note de bază: lemn de santal, mosc, vanilie

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 

👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.

👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.

👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.

👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.