Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy păreri forumuri, persistență și prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy pentru bărbați extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune parfumuri de bărbați de la Tommy Hilfiger.


1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am fost uimiți să constatăm faptul ca este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere. 

Mai sunt unii care sunt de părere că e prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy păreri forum notino

Părerea finală despre PARFUMUL Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy 

♦ Persistență - 4,40 din 5
♦ Intensitate -  4,47 din 5
♦ Versatilitate - 4,32 din 5
♦ Forma sticlei -  4,30 din 5
♦ Prețuri - 4,29 din 5

Persistență PARFUMUL Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy

♦ Redusa - 8%
♦ Slaba - 5%
♦ Moderată - 15%
♦ Persistentă - 36%
♦ Foarte persistenta - 35%

Caracteristici și cum miroase Apa de Toaleta Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy, Bărbați,100ml.


Acesta este un parfum lemnos-aromatic cu un caracter original, lejer si aerisit, creat pentru a fi purtat in cadrul activităților cotidiene de către bărbatul încrezător, relaxat si optimist, completând in mod ideal o ținuta sport-casual. 

Compoziția parfumului debutează cu acorduri intense de grapefruit, salvie si note verzi, evoluând treptat cu un buchet vegetal de lavanda, ienupar si muscata puternic aromate si condimentate de piper, iar baza ambrata capătă o eleganta aparte datorita adaosurilor inspirate de lichen si piele întoarsă. 

Parfumul Tommy Hilfiger Eau De Prep Tommy a fost creat de Rodrigo Flores-Roux si lansat de Tommy Hilfiger in anul 2011.

👉 Note de vârf: grapefruit, salvie

👉  Note de mijloc: note verzi, mușcată, lavandă, ienupar, piper

👉  Note de bază: lichen, ambră, piele întoarsă


Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 
👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.
👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.
👉 Opinii Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori punctele negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.
👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.
👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.
👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.
👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro