TOP Texte frumoase cu mesaje de Valentine’s Day mesaje de Sfantul Valentin, Declarații de dragoste pentru iubitul sau iubita ta.

De Valentine’s Day, ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR,  oferă-i persoanei iubite unele dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste.


Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day pentru iubit


♥ De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, știu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC !”

♥ Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!

♥ Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra strălucitor şi plin de viata, din toate zilele vieții mele aş alege momentul când te-am cunoscut.

Texte frumoase cu mesaje de Valentine’s Day mesaje de Sfantul Valentin

♥ Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!

♥ Nu vreau să salvezi lumea pentru mine. Vreau doar să mă ţii de mână când totul se sfârşeşte!

♥ Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!

♥ Te am în gând, în suflet și în inimă… anume tu ești cel care apare în mintea mea când deschid ochii dimineața, anume tu ești cel cu care adorm… tu ești persoana care mă face să respir liniștită în zilele zbuciumate....

Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day pentru iubită


♥ Ce însemni tu pentru mine nu se poate traduce în flori, bomboane, sau ursuleţi de pluş. Fiecare floare îmi amintește de tine. Fiecare bomboană pare amară în comparație cu tine şi fiecare ursuleţ de pluş pare aspru în comparaţie cu îmbrățișarea ta. Te iubesc, iubirea mea!

♥ Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vi.

♥ Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!

♥ Tu ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!

♥ Dragostea mea pentru tine va dura până când un orb va reuși sa picteze zgomotul unei petale de trandafir căzută pe o masă de cristal. TE IUBESC!

♥ Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!

♥ Este greu să vorbesc atunci când sunt îndrăgostită pentru că atunci când te privesc, frumusețea ta mă lasă fără răsuflare.

♥ Dacă îmi pierd buzele te sărut cu ochii, dacă-mi pierd ochii te sărut cu inima, dacă-mi pierd inima, o găsesc sigur la tine.