AURUL COMESTIBIL păreri forumuri, beneficii sau efecte adverse pentru sănătate Aditiv E-175

Părerea comentariilor despre AURUL Comestibil E-175 extrasă din opiniile de pe forumurile cu topicuri despre beneficii și efecte adverse ale aurului comestibil sunt preponderent bune, chiar dacă găsim multe opinii neutre care nici nu apreciază dar nici nu resping produsul.

Distributie pareri si comentarii Adivit E-175 Aur Comestibil
  • Utilitatea suplimentului: 4,10 din 5
  • Functionează suplimentul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este suplimentul ușor de administrat: 4,30 din 5
  • Este suplimentul de calitate bună: 4,20 din 5
  • Este suplimentul orientat spre cineva ca mine: 4,31 din 5

Ce este și pentru ce se utilizează Aurul Comestibil E-175


Aurul comestibil poate fi sub formă de foiţă de aur, o peliculă extrem de subţire, fulgi sau pulbere.

pareri aur comestibil e-175 beneficii efecte adverse

Aurul comestibil care este de fapt un aditiv alimentar (E-175) utilizat în gastronomia fină, pentru a decora diverse preparate, antreuri, sushi, foie gras, în patiserie, la deserturi precum pralinele de ciocolată şi îngheţata, dar este folosit şi pentru ornarea unor cocktailuri sofisticate.

Cert este organismul uman nu poate absorbi sau digera aurul. 

Aurul este un metal nobil şi din acest motiv nu reacţionează în interiorul corpului uman. 

Asta înseamnă că nu este absorbit în timpul procesului de digestie, deci  nu există niciun pericol dacă este mâncat, dar nici beneficii nutriţionale.

Beneficii și efecte adverse Aur Comestibil


Efectele şi siguranţa E-175 au fost evaluate pentru prima dată în 1975 şi recent reevaluate în 2016 de Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară, atunci când aurul comestibil este utilizat ca aditiv alimentar. 

Agenţia Europeană a autorizat utilizarea aurului ca aditiv alimentar, cu condiţia respectării unei limite maxime pe kilogramul de produs decorat.

Pentru a ajunge la stadiul de foiţă de aur, folosită în alimentaţia publică, aurul suferă un proces mecanic de ciocănire sau de rulare, până ce grosimea sa atinge 0,13 microni (1 micron = 0,001 milimetri). 

Acest tip de aur folosit ca ornament alimentar este un aur pur, are 23-24 de karate, adică mai mult decât cel folosit la bijuterii. Acesta din urmă poate avea în componență sa urme ale altor metale, care pot fi toxice pentru organism.

Aurul comestibil poate fi sub formă de foiţă de aur, o peliculă extrem de subţire, fulgi sau pulbere. 

Foiţa de aur se poate aplica pe torturi şi prăjituri, pe diverse mâncăruri sau poate fi folosită pentru înveli bomboanele de ciocolată. Fulgii şi pulberea se presară, de obicei, pe deserturi.

Cum și de unde cumperi  Aur Comestibil la cel mai bun preț

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația farmaciilor și plafarelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.