Câștigători concurs DONCAFE 2021 BMW Seria 2 Gran Coupe. Înscrie codurile pe www.doncafe.ro sau prin SMS la numărul 1747.

Numele câștigătorilor concursului DONCAFE 2021 "POȚI CÂȘTIGA PRIMA TA DE PRIMAVARA!” mașina BMW Seria 2 Gran Coupe vor fi făcute publicepe pagina de Facebook Doncafe si pe site-ul doncafe.ro

Potențialii câștigători ai premiilor instant de 500 lei ai concursului DONCAFE 2021 vor fi informați cu privire la câștigul lor prin mesaj automat pe site-ul www.doncafe.ro sau prin SMS, pe numărul de telefon folosit la participarea în promoția cu premii, in scopul informării procedurii de validare, respectiv intrarea in posesie a premiilor.

Cum te înscrii la concursul  DONCAFE 2021 "POȚI CÂȘTIGA PRIMA TA DE PRIMAVARA!” mașina BMW Seria 2 Gran Coupe 


Introdu codul promoțional de pe produsele Doncafe participante, aflate pe spatele ambalajelor sau în interiorul sticker-ului răzuibil, pe site-ul Doncafe.ro sau trimite-l prin SMS la numărul 1747 și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 2 mașini BMW Seria 2 Gran Coupe.

lista castigatori concurs doncafe 2021 500 de lei

Produsele participante la concursul Doncafe 2021 sunt:

• CAFEA PRĂJITĂ SI MĂCINATĂ DONCAFE SELECTED 300g, 

• CAFEA PRUJITA SI MĂCINATĂ DONCAFE SELECTED 600g:

Codul unic promo este format din 8 caractere alfanumerice.

Un participant poate înscrie maxim 2 coduri pe zi și maxim 50 de coduri promoționale pe întreaga perioadă a campaniei promoționale Doncafe 2021.

Ce premii câștigi la concursul DONCAFE 2021 "POȚI CÂȘTIGA PRIMA TA DE PRIMAVARA!” mașina BMW Seria 2 Gran Coupe


Poți câștiga instant unul dintre cele 300 de premii în valoare de 500 lei fiecare pe baza unor momente norocoase stabilite aleator înainte de începerea campaniei promoționale. În fiecare zi există minim 2 astfel de momente norocoase.

Tragerea la sorti pentru determinarea momentelor câștigătoare se va face pe baza unui algoritm, cu ajutorul unui program informatic. In total se vor extrage 300 momente norocoase.

In fiecare zi a promoției Doncafe, exista minim 2 momente norocoase

Se vor organiza 2 trageri la sorți pentru desemnarea câștigătorilor celor 2 mașini BMW Seria 2 Gran Coupe după cum urmează:

– o tragere la sorți în luna mai 2021 la care vor participa toate codurile înscrie în perioada 1 martie – 30 aprilie 2021

– o tragere la sorți în luna iulie 2021 la care vor participa toate codurile înscrie în perioada 1 martie – 30 iunie 2021.