Câștigători concurs KOTANYI 2021 mașină Ford Puma pe www.kotanyi.com

Stabilirea câștigătorilor concursului Kotanyi 2021 mașină Ford Puma are loc prin tragere la sorți electronică automată la data de 5 mai 2021.

Se vor desemna un număr de 16 câștigători și 32 de rezerve, câte 2 rezerve pentru fiecare premiu.

Lista cu numele câștigătorilor concursului Kotanyi 2021 va fi publicată până pe data de 15 mai 2021 pe pagina oficială de Facebook KotanyiRomânia cât și pe site-ul www.kotanyi.com

Premiile concursului Kotanyi vor fi livrate / înmânate câștigătorului validat în termen de 30 zile de la data validării premiului.

Iată cum participi la concursul cu premii Kotanyi îți aduce un plus de savoare cu premii speciale care se desfășoară în perioada 1 martie – 30 aprilie 2021.

câștigători concurs  Kotanyi 2021 mașină ford puma


Cumpără oricare dintre produsele Kotanyi participante la promoție și trimite numărul și data bonului fiscal prin SMS la numărul 1852 (exemplu de mesaj pentru o înscriere validă CCCCC/ZZ/LL/AAAA unde CCCCC reprezintă numărul bonului fiscal (doar cifre) ZZ ziua emiterii bonului fiscal, LL luna emiterii bonului fiscal, AAAA anul emiterii bunului fiscal, adică mesajul trimis pentru înscriere va fi ceva de genul 12345/28/02/2021).

Un participant la tombola Kotany poate înscrie maxim 10 bonuri fiscale pe zi.

Documentul fiscal care atestă achiziția produselor participante la promoția Kotanyi trebuie păstrate în original pentru validarea calității de câștigător în cazul câștigului.

Produsele participante la concursul ” Kotanyi îți aduce un plus de savoare cu premii special” sunt toate produsele din gama KOTANYI ce se regăsesc în magazinele participante la tombolă, în limita stocurilor disponibile.

La acesta promoție KOTANYI poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii: 

♦ o mașină Ford Puma Titanium 1.0L mHev hybrid 125CP M6FWD, 

♦ 5 tablete Apple iPad 8 128GB Space Gray, 

♦ 10 telefoane mobile Apple iPhone 11 64GB Black.