Câștigători Concurs LIDL 2021 BMW 118d. Câștigă cu cardul Lidl Plus telefoane iPhone 12.

Conform regulamentului numele câștigătorilor concursului LIDL 2021 mașină BMW 118d se vor publica pe site-ul www.lidl.ro/lidl-plus, până cel târziu la data de 11.06.2021.

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului LIDL MMW 118d va avea loc în data de 16 aprilie 2021.

Premiile constând în telefon iPhone 12 64 GB Black si Bicicletă electrică Himo Z20 vor fi expediate prin curier la adresa furnizata de către câștigători cu ocazia validării, în termen de maximum 30 zile lucrătoare de la data finalizării procesului de validare.

Marele Premiul constând in marca BMW Seria 1, model 118d Hatch se va acorda castigatorului in București, in parcarea unuia din magazinele Lidl

Pentru a participa la concursul LIDL Plus BMW Seria 1 118d Hatch 2021 trebuie să cumperi de minimum 50 de lei, să scanezi cardul Lidl Plus la casă și să confirmi în aplicație înscrierea în concurs.

lsita castigatori concurs lidl plus 2021 mașină bmw si iphone 12


Participanții trebuie sa păstreze bonul / bonurile fiscale cu care s-au înscris în Campanie, în original, necesare pentru validare.

ATENȚIE! Înscrierea în concursul LIDL 2021 se activează numai la apăsarea butonului “Trimitere participare”.

Participantul la tombola cu premii LIDL se poate înscrie in Campanie utilizând Participarea imediat după afișarea acesteia in Aplicație sau oricând pe Durata Campaniei.

Participantul se poate înscrie in Campanie cu un număr nelimitat de Participări, in funcție de numărul de achiziții efectuate conform Regulamentului.

Un Participant unic poate înscrie in Campanie un număr nelimitat de Participări însă poate fi validat câștigător al unuia dintre Premiile oferite in cadrul Campaniei o singura dată.

Câștigătorii premiilor oferite în cadrul acestui concurs cu premii LIDL nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor în bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/parametrilor premiilor câștigate