DETONIC păreri forumuri, prospect, compoziție, contraindicații și prețuri în farmacii

Părerea comentariilor despre remediul DETONIC extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre detonic părere, forum prospect detonic etc., exprimă în principal mulțumirea și încrederea în eficiența acestui remediu natural pentru scăderea colesterolului ”rău”.

În acest prospect găsiți informații despre: Cum și pentru ce se utilizează Detonic; Înainte să utilizați Detonic; Compoziție Detonic; Cum să utilizați Detonic; Reacții adverse posibile si contraindicații Detonic.


detonic pudra forum pareri prospecr preturi

Ce este și pentru ce se utilizează DETONIC


Remediul natural pentru hipertensiune arterială DETONIC vine sub formă de pudră, fiind astfel foarte ușor de asimilat de către organism și asigurând o acțiune curativă rapidă și eficientă. 

Datorită extractului de păducel din compoziția Detonic, remediul naturist are capacitatea de a scădea tensiunea arterială într-un timp foarte scurt și de a normaliza funcțiile cardiace fără a produce efecte secundare negative.

Detonic pudră ajută la combaterea eficientă a apariției arteriosclerozei, unde dintre cele mai frecvente cauze de mortalitate în țările dezvoltate. 

Tratamentul naturist cu Detonic ajută la scăderea nivelului de colesterol precum și la îmbunătățirea funcțiilor cardiace.

Conținutul bogat de bioflavonoide a DETONIC ajută la normalizarea tensiunii în primele șase ore de la administrarea tratamentului.

Compoziție Detonic

Ingrediente active:

• extract de fructe de păducel care are proprietăți vasodilatatoare puternice, fortifică mușchiul eficient cardiac și combate formarea plăcilor ateromatoase prin reducerea eficientă a colesterolului din sânge

• extract de chaga care conține substanțe bioactive care asigură buna funcționare a sistemului nervos, are efect calmant, îmbunătățește bine circulația sanguină și contribuie la hematopoieză

• extract de talpa-gâștei care ajută la eliminarea surplusului de lichide din organism, reduce tensiunea sanguină în țesuturile și sistemele organismului

• extract de frunze de aloe care prin conținutul bogat de vitamine, actizi și microelemente active, îmbunătățește funcțiile cardiace și circulația sanguină, efect tonifiant asupra vaselor sanguine, ajută la eliminarea cheagurilor de sânge

• extract de semințe de dovleac care își aduce contribuiție importantă la procesul de sintetizare a eritrocitelor și anticorpilor

Mod de administrare Detonic

Pentru cele mai bune rezultate posibile este foarte important să respecți întocmai instrucțiunile de prospectul Detonic.

Tratamentul cu DETONIC trebuie urmat pe o perioadă de 30 de zile. 

Cu ajutorul pudrei se prepară o băutură care trebuie consumată zilnic. 

Doza zilnică poate diferită în funcție de stadiul afecțiunii. Mai multe informații vezi găsi în prospectul tratamentului Detonic pudră.

Detonic reacții adverse și contraindicații

Detonic pudră este un remediu naturist, bazat pe ingrediente naturale, acesta poate fi utilizat fără riscuri de persoane de toate categoriile de vârstă atâta timp cât nu au o alergie la vreunul din ingredientele active menționate mai sus.