GEROVITAL Tratament Expert Kit FIOLE regenerare păr păreri forumuri, beneficii, cum se utilizează

Pe forumuri, părerile clienților despre Kit-ul regenerare păr fiole Gerovital Tratament Expert sunt în marea lor majoritate unele pozitive și exprimă preponderent mulțumirea și încrederea acestora.

Acest kit Gerovital Tratament Expert reprezintă aliatul perfect împotriva efectelor nocive ale razelor UV, poluanților, colorărilor oxidative sau a tratamentelor agresive la temperaturi înalte la care părul tău este supus frecvent. 

Kit-ul regenerare păr fiole Gerovital Tratament Exper este un produs cosmetic pentru uz extern, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Format din 2 seruri de regenerare, kitul de tratament Gerovital fiole pentru păr are la bază o formulă inovatoare cu un complex de vitamine B5, A și E, extracte vegetale și Keratină ce luptă eficient împotriva căderii excesive a părului, a deshidratării, oxidării și împiedică cu succes pierderea elasticității, uscarea scalpului și îngrășarea excesivă.

pareri gerovital tratament expert fiole forum regenerare par


În plus, principiile active din compoziția  kitul de tratament Gerovital fiole pentru păr furnizează cele necesare creșterii sănătoase a părului, dându-i un aspect îngrijit și strălucitor.

Principiile active din formulele concentrate ale celor două seruri se combină şi acţionează sinergic pentru: îmbunătăţirea circulaţiei la nivel capilar, normalizarea secreţiei glandelor sebacee, prevenirea căderii părului, stimularea creșterii sănătoase a firului de păr.

Cum se utilizează GEROVITAL Tratament Expert Kit FIOLE regenerare păr pentru cele mai bune rezultate

Se dă tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. 


Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere.

Serul de regenerare 1 se amestecă cu Serul de regenerare 2, se aplică pe părul umed, proaspăt spălat cu
Șamponul regenerant, timp de 10 minute apoi se limpezește. Balsamul se aplică la final, după fiole, doar pe lungimea firului de par, evitând rădăcinile.

Aplicarea se face atât la rădăcina firului de păr cât și pe lungimea acestuia.

Pentru eficacitate ridicată, tratamentul se aplică de 2 ori pe săptămână, pe o durată de minim 2 luni.