La ce e bun ULEIUL de PĂR. Motive pentru care trebuie să folosești un ulei de păr.

Părerea comentariilor despre ULEIUL de PĂR extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun ulei de par păreri, cel mai bun ulei de par profesional, ulei de păr instrucțiuni mod de utilizare este un pozitivă și care exprimă încrederea celor care au utilizat acest remediu.


La ce e bun uleiul de par. Motive pentru care merită sa folosești un ulei de păr.


Uleiul de par trebuie sa facă parte din trusa de îngrijire a podoabei capilare. 

motive la ce e bun uleiul de par si cum se foloseste

Motivele pentru care trebuie să utilizezi ulei de păr sunt în principal:

♦ Uleiul iti intareste parul

Uleiul îmbunătățește elasticitatea parului, făcându-l mai putin predispus la rupere.

♦ Un ulei bun pentru par iti protejează parul de daunele provocate de căldură.

Acoperind fiecare fir cu un strat protector de ulei de par, iti aperi parul împotriva deteriorării cauzate de temperaturile ridicate.

♦ Uleiul de par hidratează si previne încrețirea acestuia

Un ulei de par care contine acizi grasi si vitamina E creează o bariera care împiedica pierderea umezelii de către firele de par. 

In același timp, aceasta bariera are rolul de a bloca pătrunderea umezelii in firul de par, evitând astfel încrețirea parului.

♦ Uleiurile de păr pot stimula creșterea parului

Deoarece hidratează si întăresc firele, uleiurile previn ruperea parului. Drept urmare, parul începe sa crească mai repede.

♦ Uleiurile de par protejează in mod natural împotriva razelor ultraviolete

Datorita conținutului de fenoli vegetali, uleiurile botanice au capacitatea naturala de a preveni si chiar de a inversa daunele cauzate de radiațiile UV.

Recomandări despre cum să alegi un ulei de par potrivit nevoilor tale


Prima recomandare a specialiștilor este sa utilizezi un ulei de par de înaltă calitate, minim procesat. Mai precis, optează pentru uleiurile de păr organice, naturale

Aceste tipuri de ulei de par conțin suficiente vitamine, minerale si antioxidanti si sunt lipsite de ingrediente chimice sau aditivi.

In plus, trebuie sa-ti alegi uleiul de par in funcție de nevoile si tipul parului. In unele cazuri, poate dura ceva timp pana iti vei da seama care ulei de par este cel mai potrivit pentru tine. 

Unele uleiuri de păr pot fi ideale pentru o alta persoana si invers. Important este sa experimentezi pana cand vei găsi varianta perfecta. 

Pentru a avea parte de un par strălucitor si sănătos este nevoie de răbdare si de o utilizare constanta a uleiurilor de par.